Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szupervékony táblagéppel rukkolt elő a Sony

Tablet

Szupervékony táblagéppel rukkolt elő a Sony

Régi külsővel de teljesen új belsővel érkezik a Sony idei táblagépe.

Az Xperia Z2 mellett a zászlóshajó táblagépes “testvérét” is leleplezte a Sony. Az alig 6,4 mm vékony Xperia Tablet Z2 a mobiltelefonhoz hasonlóan minimálisan változtatott külcsínnel érkezik, ám a belbecs teljesen új. Az előlapot ezúttal is egy 10,1″-es, FullHD felbontású megjelenítő foglalja el, ám a minden eddiginél szebb képről már a Triluminos technológián túl a Live Color LED és az X-Reality mobile is gondoskodik.

tabletz21

A víz- és porálló, karcálló készülékház egy négymagos, 2,3 GHz-en üzemelő Snapdragon 800-as processzort rejt 3 GB RAM kíséretében. A microSD kártyával tovább bővíthető memória mérete 16 GB. A hátlapon egy, az elődben is megtalálható 8 megapixeles kamerát találunk, ám újdonság, hogy ezúttal már egy új, fejlettebb Exmor RS szenzor dolgozik a fotóink feldolgozásán. Természetesen nem akadály a FullHD felbontású videók felvétele sem, de ha kedvünk tartja akár HDR képeket is készíthetünk.

tabletz22

Az LTE és WiFi kiadásban piacra kerülő Tablet Z2-ben megtaláljuk az összes ma népszerű kommunikációs portot, így nem kell nélkülöznünk a Bluetooth 4.0-át, az NFC-t, a GPS-t, a készülékek távirányításhoz használatos infra portot, az MHL 3.0-át és természetesen a microUSB-t sem.

A fekete és fehér színben érkező Tablet Z2 Android 4.4 KitKat-tel a fedélzetén érkezik, a Sony egyedi felületével. A boltok polcaira várhatóan márciusban érkezik meg a táblagép, egyelőre ismeretlen áron.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés