Connect with us

technokrata

Kiszivárgott az iOS 7 iPad-es verziója

Tablet

Kiszivárgott az iOS 7 iPad-es verziója

1 héttel az iPhone-os verzió bemutatása után az iPad-re szánt kiadás is megtekinthető.

Alig 1 héttel ezelött mutatkozott be az iOS 7, ám azóta már számtalanszor került az internetes magazinok hasábjaira, részben amiatt, hogy a rendszer külseje  jócskán eltér a korábban megszokott iOS 6-étól. A kaliforniai vállalat ugyanakkor csak az iPhone-os kiadást mutatta be a nagyközönségnek, mindez idáig adósak voltak az iPadra készült verzióval.

ios7-ip8

Most egy lelkes fejlesztőnek sikerült képernyőképeket szereznie a készülő rendszerből. Az elkészült fotókon jól látszik, hogy a táblagépek tulajdonosainak sem kell gyökeres eltérésre számítaniuk a mobilos kiadáshoz képest, ahogy mindig, most is egy nagyra nőtt mobil felület tárul a szemük elé.

ios7-ip

Szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy az alulról felhúzható “Control Center”-ben szerepel egy zseblámpa ikon is, pedig a jelenlegi iPad-ek egyikében sem található meg a LED villanó. Persze azonnal elindultak a pletykák, hogy a következő kiadás már ilyet is tartalmazni fog, de valószínűleg csak arról van szó, hogy ebben az esetben a kijelzőt használja majd világításra a készülék.

ios7-ip4Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin