Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Photoshop Touch már iPadre is!

Dotkom

Adobe Photoshop Touch már iPadre is!

A régóta várt alkalmazás az Apple iPad 2 készüléken is elérhetővé teszi a Photoshop képszerkesztési funkcióit.

Az Adobe a Mobile World Congress rendezvényen a mai napon bejelentette, hogy az Adobe® Photoshop® Touch alkalmazás már az iPad 2 készülékekhez is elérhető az iTunes App Store* áruházban. Az Adobe Photoshop Touch alkalmazás, amely kifejezetten a táblagépekhez készült, a Photoshop alapvető funkciói mellett új képességeket is kínál a képek létrehozásához és megosztásához. Az alkalmazás az Adobe Creative Suite® által inspirált, hat intuitív érintőképernyős alkalmazásból álló Adobe Touch alkalmazások központi összetevője. Az Adobe Touch alkalmazáscsalád többi tagjának iPad készülékre fejlesztett verziója még ebben az évben várható.

A Photoshop Touch segítségével a felhasználók többrétegű képeket készíthetnek fényképek egyesítésével, végrehajthatják a legfontosabb szerkesztéseket, és professzionális effektusokat használhatnak gyönyörű grafikák készítéséhez, a fényképek retusálásához, a festéshez, az ötletek felvázolásához és sok máshoz. A Scribble Selection Tool használatával a felhasználók egyszerűen kinyerhetik egy kép objektumait, ha bejelölik a megtartani, illetve eltávolítani kívánt részeket. A Photoshop szegélyfinomítási technológiájával még a nehezen kijelölhető, életlen szélű területek kijelölése is egyszerű. A Photoshop Touch alkalmazással a felhasználók gyorsan megkereshetik képeiket és megoszthatják műveiket a Facebook és a Google képkereső integrációjának köszönhetően.

„A felhasználók le lesznek nyűgözve attól, hogy mi mindent hozhatnak létre a Photoshop Touch segítségével az iPad készülékeken” – mondta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős üzleti részlegének alelnöke és vezérigazgatója. „A Photoshop Touch a Photoshop varázslatos képességeit és alapvető funkcióit a táblagépek kényelmes használatával ötvözi, így több millió ember számára teszi elérhetővé a képszerkesztési funkciókat.”

„Az Adobe Photoshop Touch rendkívül kényelmesen használható, és a Photoshop nagyszerű funkcióit kifejezetten az iPad készülékeken való használatra alakítva teszi elérhetővé” – nyilatkozta Brian Yap, a Boxing Clever kreatív igazgatója. „A Photoshop Touch szinte az összes funkciót tartalmazza, amit elképzeltem , például a rétegek, a kiragadási eszközök és a halványítási eszköz által nyújtott lehetőségeket is.”

„Imádom, hogy a táblagépen természetes módszerekkel dolgozhatok. Az Adobe Photoshop Touch használatával a már jól ismert eszközökkel, de sokkal kényelmesebb munkafelületen, újfajta módon készíthetek képeket, amit inkább játékként élek meg, mint munkaként” – fejtette ki Dan Marcolino, a Marcolina Design & MarcolinaSlate tulajdonosa.

A Photoshop Touch mellett az Adobe várhatóan a következő Touch alkalmazásokat is kiadja az iPad készülékre a következő hónapokban: Adobe Collage az inspirációs tablókhoz, Adobe Debut a kreatív munkák bemutatásához és ellenőrzéséhez, Adobe Ideas a vázlatkészítéshez, Adobe Kuler® a színtémák felfedezéséhez és Adobe Proto a webhelyek és mobilalkalmazások prototípusainak elkészítéséhez.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Photoshop Touch mától 9,99 dolláros áron kapható az iTunes App Store áruházban. A Photoshop Touch a legtöbb helyen angol nyelvi támogatással érhető el. Az alkalmazás az iOS5 operációs rendszert futtató iPad 2 készülékeken működik. A Photoshop Touch alkalmazásról a www.adobe.com/products/photoshop-touch.html webhelyen talál további információkat. A felhasználók a közösségi visszajelzési webhelyre küldhetik el visszajelzéseiket, amely a következő címen érhető el: http://feedback.photoshop.com/photoshop_family. A felhasználók közvetlenül is kapcsolatba léphetnek a Photoshop Touch csapatával a Facebook oldalon, a Twitter segítségével vagy a Photoshop blogon. A Photoshop Touch használatával kapcsolatos videókat a http://tv.adobe.com/show/learn-photoshop-touch/ webhelyen tekintheti meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés