Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen lesz az iPad 3?

Tablet

Ilyen lesz az iPad 3?

Idén bemutatja az Apple az iPad 3-at, amit talán csak az apokalipszis akadályozhat meg. De hogy mi lesz benne? Retina leolvasó? Atomreaktor? Csillagkapu? Nézzünk meg egy két elméletet!

Hardver:

  • A CNET állítása szerint nincs kizárva, hogy egy 4G-s Qualcomm LTE Gobi 4000 chip kerül bele. A Qualcomm már eleve beszállítója az Applenek. lyen 3Gs chippekkel szerelik az iPhoneokat. A Digitime szerint, az A5-ös processzor utódja hajtja majd, ami egy négy magos A6-os lesz.
  • A “Retina felbontású” kijelzőt is már nagyon várjuk, amivel a 9.7 colos kijelzőt kívánják szerelni. Ennek a felbontása 2048 x 1536 pixel.
  • A kijelzőt több féle technológiával kívánják összerakni, például az indium gallium zinc oxide (IGZO) kijelző fejlesztett változatát, aminek köszönhetően a panel sokkal vékonyabb lesz, nem lesz majd szükség a dual-led háttér világításra, és full HD felbontás is elérhető lesz.
  • A Sharp fogja szállítani a kijelzőt, Mondja a Wall Street journal. A Sharp már eleve szállít kijelzőt az Applenek. A Digitimes szerint pedig a Samsunggal együtt fogják szállítani a nagyfelbontású kijelzőket.
  • A Digitimes szerint pedig egy 14000mAh es akkumulátor adja a kakaót.

Mikor is érkezik?

  • A Digitimes szerint januárban kezdik összerakni az első példányokat a Foxconn-nál.  Bár később még említették, hogy az első példányok akár már március, április környékén hagyhatják el a gyárat, mivel a beszállítók már elkezdték leszállítani az alkatrészeket.
  • Viszont iLounge és más portálok szerint a fentiek teljesen kacsák, és nem is lesz elérhető a nagyközönségnek, és talán a januári MacWorldön, vagy a CES-en sem lesz még látható.

Sajnos – mint korábban is – az Apple eléggé hallgatag az új eszközökkel, így most egyelőre csak a szabadalmi iratokból, és a pletykákból táplálkozhatunk.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés