Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Manchester United hivatalos időmérője a TAG Heuer

manchester

SmartWatch

A Manchester United hivatalos időmérője a TAG Heuer

A Manchester United hivatalos időmérője a TAG Heuer

A Manchester United története során olyan hírnévre tett szert, amelyet soha nem lehet meghamisítani.

A világ labdarúgó-színpadán sokkal inkább intézménnyé vált, mint egy labdarúgó klubbá, a futball egyik legizgalmasabb példájaként tartják számon. 20 bajnoki címmel 12 FA kupával, három Bajnokok Ligája címmel Anglia leghíresebb és legsikeresebb formációja. A 2005-2006-os szezonban a mérkőzéseinek átlagos nézőszáma több mint 68 000 fő volt. Az elmúlt tizenöt évben a legtöbb nézőt vonzó csapat volt az Egyesült Királyságban.

1878-ban a Lanceshire-Yorkshire vasút Newton Heath-i depójának csapataként alakult. 1902-ben a csőd szélére jutott, amikor megvásárolta John Henry Davies és aki a Manchester United nevet adta a csapatnak. A pályájukat a második világháborúban lebombázták, nyolc évig a Manchester City otthonában kellett játszaniuk. Az ifjúsági csapatra épülő felnőttekkel nagy sikereket ért el a klub új edzője Sir Matt Busby. 1956-ban és 1957-ben is megnyerték a bajnokságot. Majdnem a klub végét jelentette, amikor a müncheni légi katasztrófa során elvesztették nyolc játékosukat, de a következő évben újjáépítették a csapatot és 1965-ben, illetve 1967-ben újra bajnokságot nyertek.

Az 1990-es évektől kezdődően a vörös ördögök Sir Alex Ferguson irányításával 12 év alatt kilenc alkalommal nyertek bajnokságot. 1999-ben a Manchester United csapata lett az első, amelyik ugyanabban az évben megnyerte az UEFA-bajnokságot, az angol bajnokságot és az angol kupát is. Az Old Trafford alakulata 2017-ben fontos nemzetközi sikert ért el, ugyanis megnyerte az Európa Ligát. A TAG Heuer két karórával is tiszteleg a legendás futball klub előtt, amely négy aranylabdást – Dennis Law, Bobby Charlton, George Best, Cristiano Ronaldo – is magáénak tudhat.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés