Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

A TAG Heuer Carrera karórákat nemcsak az autóversenyzők, hanem a hagyományokat és az innovatív kialakítást preferáló felhasználók is szívesen viselik.

A kollekció most négy új modellel frissült, amelyek közös ismertető jegye az új 41 mm-res tok, illetve a megújult számlap. Az új Carrera Calibre 16 sportos, divatos és egyedi stílussal ruházza fel viselőjét.

Elsőosztályú megjelenés

Az újdonságot számos stílusjegy különbözteti meg elődjétől. A fekete, valamint a kék számlap még könnyebben leolvasható, köszönhetően annak, hogy a számlapba süllyesztett számlálók nagyobbá és hangsúlyosabbá váltak az elődéhez képest. A sötétben történő könnyebb leolvashatóság érdekében az új TAG Heuer Carrera Calibre 16 indexeit, óra- és percmutatóját foszforeszkáló bevonattal látták el. A karóra nagy másodperc mutatója, valamint a két kisebb másodpercmutató a fekete számlapos modellnél vörös, míg a kék számlapos modellnél narancssárga bevonatot kapott.

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-2

Az új TAG Heuer Carrera Calibre 16-ot a rozsdamentes acél tok teszi egyedivé, amely a kisebb szíjtartó füleknek köszönhetően vékonyabbnak tűnik. A fekete vagy kék színű kerámia lünetta szintén nagyobbnak hat, köszönhetően annak, hogy külső szélén nincsen fém gyűrű. Ez a megoldás még elegánsabbá és kinfinomultabbá teszi. A négy új Carrera Calibre modell közül az egyik legfeltűnőbb változat a kék számlappal és barna, borjúbőr szíjjal felvértezett darab. Ez a modell ugyanakkor rozsdamentes acél szíjjal is megvásárolható. A fekete számlapos Carrera Calibre 16-os modellek pedig rozsdamentes acél, vagy fekete, piros varrással díszített bőrszíjakkal érhetők el.

Mit rejt a külső?

Minden új modellben automata Calibre 16 szerkezet található, amelyet egy jelvénnyel ellátott hátlap véd. A hátlapon a kollekció neve és egy keréknyom minta látható, amely a Carrera karórák sebességhez és kalandhoz fűződő örökségét jelképezi. A korona szintén megújult, mivel a középső részre fekete lakk, valamint a jellegzetes TAG Heuer pajzs került.

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-CBM2112.BA0651

A TAG Heuer Carrera kollekciót eredetileg 1963-ban mutatták be. Története szorosan összefügg az autóversenyzés világával és jelenleg a gyártó legismertebb és legnépszerűbb darabjának számít. A karórát eredetileg hivatalos versenyzőknek tervezték, ezért a kollekció nevét a Carrera Panamericana versenyről kapta, amelyen csak a legbátrabb versenyzők vehettek részt. Az ezt a nevet viselő órák azok számára készültek, akik a saját útjukat követik – legyen szó versenypályáról, vagy az életről.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés