Connect with us

technokrata

55 éve tolja az ipart a Tag Hauer, ennek örömére brutális új kollekcióval rukkoltak elő

SmartWatch

55 éve tolja az ipart a Tag Hauer, ennek örömére brutális új kollekcióval rukkoltak elő

55 éve tolja az ipart a Tag Hauer, ennek örömére brutális új kollekcióval rukkoltak elő

A karórák a márka motorsport örökségéhez nyúlnak vissza

Az ikonikus TAG Heuer Carrera kollekció idén ünnepli az 55. évfordulóját. Az 1963-as megjelenése óta ez a modell egyet jelent az autóversenyek időmérésével. Számtalan legendás pilóta választotta pályafutása során a Heuer Carrera kronográfot. A TAG Heuer két új, elegáns, vintage stílus ihlette Carrera Calibre 16 kronográfot mutat be. Az órák 41 mm átmérőjűek: a fekete változat fekete bőrszíjjal, a kék változat pedig fém szíjjal kapható. A piros szín alkalmazása, a színek megjelenítése, a kontrasztok és a számlálók helyzete egyértelműen az autósportra utal.

tagheuer_carrera-calibre-16_cv201ar-ba0715_2018-1

A TAG Heuer az idei év legfelkapottabb modelljéhez nyúlt, hogy egy stílusos, vintage stílus által inspirált kronográfot hozzon létre, amely a márka motorsport örökségéhez nyúlik vissza. A két sportos modellen három fehér számláló található, amelyek élesen elkülönülnek a 60 másodperces skálával ellátott számlaptól. A másodperc számláló 9 óránál, a perc számláló 12 óránál az óra számláló pedig 6 óránál helyezkedik el. A kerámia lünettán tachométer skála található, amely rendkívül fontos egy autósportban használt kronográf esetén.

tagheuer_carrera-calibre-16_cv201ap-fc6429_2018-1

A fekete változat elegáns, perforált piros varrással díszített fekete bőrszíjjal rendelkezik. A kék változatot pedig a maximális kényelem érdekében acélszíjjal látták el. Ez a két, kifejezetten sportos modell csodálatosan kiegészíti a TAG Heuer Carrera kollekciót.

További SmartWatch

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin