Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is kapható a Casio G-Shock Exclusive szériájának a legdurvább csúcskategóriája

SmartWatch

Itthon is kapható a Casio G-Shock Exclusive szériájának a legdurvább csúcskategóriája

Itthon is kapható a Casio G-Shock Exclusive szériájának a legdurvább csúcskategóriája

1 millió forint feletti értékükkel ezek képviselik idehaza a Casio-kínálat csúcsát

Több, mint harmincöt évvel ezelőtt a Casio egyik mérnöke, Mr. Ibe legyőzte a fizika törvényeit. Megalkotott egy olyan órát, amely ellenáll az ütődésnek, a centrifugális erőnek és a magas víznyomásnak. A modellcsalád az elmúlt években kiegészült egy Exclusive kollekcióval, mely minden eddiginél nagyobb felszereltséget és anyagminőséget biztosít viselőjének.

01_mr-g_casio

„A G-SHOCK mára azon férfiak kedvenc karórájává vált, akik nem ismernek határokat. A modell elnevezése egybeforrt a határtalan szabadság és a saját út követésének fogalmával”

– hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A G-Shock Exlusive sorozat (MTG és MRG) órái a cég saját, Japánban (Yamagatában) található gyárában készül, minden eddiginél tartósabb és a lehető legmodernebb technológiák felhasználásával. A manufaktúrában minden egy helyen történik: az öntőformák tervezéséről és legyártásától az alkatrészek öntésén át az áramkörlapok összeszereléséig. Ott készül a már hazánkban is kapható MRG-G2000CB-1ADR is, melynek javasolt fogyasztói ára 1.259.990 forint.

Az MR-G elsősorban a kiváló minőségű alapanyagoknak és az innovatív technológiának köszönhetően tűnik ki a G-Shock kollekció többi órája közül; az aprólékos és részlet gazdag kidolgozás révén pedig időtlen eleganciát sugároz.

„Nem túlzás azt állítani, hogy ez a sorozat a japán kézművesség hagyományait képviseli, mely arról híres, hogy nem éri be a tökéletesnél kevesebbel”

– hívta fel a figyelmet a Casio termékmenedzsere. A fekete „csúcsmodellen” kívül több színváltozat is kapható, például a rozé-fekete árnyalatú MRG-G1000B-1A4DR valamint a fekete-ezüst MRG-G1000B-1ADR.

casio-g-shock-mt-g-metal-twisted-0

Minden G-Shock Exclusive modellt fényenergiával működő óraszerkezet hajt. Az óra tokja, valamint a szíja is titániumból készül, mely rendkívül erős és ellenálló, ugyanakkor könnyű és antiallergén. A titánium alkalmazásának köszönhetően ez az óra ellenáll a korrodálódásnak és sós vízben, akár könnyű búvárkodásra is gond nélkül használható. A 12 indexes számlapot pedig zafír kristályüveg fedi, mely a mindennapi használat során is fokozottan karcálló. Az MR-G rádiójel-vezérelt technológiát alkalmaz, ami sokkal pontosabb időkijelzést tesz lehetővé, az óra ugyanis rendszeres időközönként az atomórához szinkronizálja önmagát.

„A rádiójellel nem lefedett területeken pedig a GPS funkció biztosítja a lehető legpontosabb időt. A modell praktikus kiegészítői között találjuk a teljesen automata LED-világítást, az ébresztőt, a világidő-kijelzést, valamint a naptárt és a stopper visszaszámlálót. Az MRG-G2000 sorozat a felsoroltakon kívül már Bluetooth kapcsolatra is képes okos telefonokkal; ez a harmadik pillér a lehető legpontosabb idő kijelzése érdekében”

– tette hozzá Nagy Sándor.

mtg-g1000d

A G-Shock Exclusive sorozat másik figyelemreméltó modellje az MT-G. Az óra látható és láthatatlan alkatrészeinek összjátéka egyedülálló módon vegyíti a letisztult erőt a precíz dinamikával. Az MT-G modell lényegét a kezdetektől fogva a mesteri kontrasztok adják. Éppen ezért az ütésálló, masszív védőtokban rádiójel-vevő technológia is található. Az MTG-G1000D az első MT-G karóra, amely képes GPS-jelek vételére. A Solar-technológiának köszönhetően pedig nem kell benne elemet cserélni, ugyanis az óra fényenergiát használ és egy teljes feltöltéssel 6 hónapig akár korom sötétben is képes működni.

A kiváló minőségű anyagokból készült Casio termékek a praktikumot egyesítik a szépséggel. A japán gyártó a manufakturális gyártás és a digitális technológiák ötvözésével olyan minőséget állít elő, mely szó szerint teljesebbé teszi viselőjének életstílusát.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés