Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új, időseknek készült telefont mutatott be az EVOLVEO

evolveo

SmartPhone

Három új, időseknek készült telefont mutatott be az EVOLVEO

Három új, időseknek készült telefont mutatott be az EVOLVEO

Az EVOLVEO Easyphone három modellje helymeghatározó funkcióval és SOS gombbal rendelkezik, az egyik változatban pedig esés érzékelő is helyet kapott

Három új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO.

Az Easyphone 650 XG, 550 EG és 850 EB telefonok mindegyike olyan funkciókat tartalmaz, amelyek alapján leginkább az idősebb korosztálynak ajánlottak. Ezek között megtalálható az SOS gomb, illetve a helymeghatározás is.

A legújabb EVOLVEO Easyphone telefonok egyik fontos tulajdonsága, hogy helymeghatározóval ellátott SOS gombbal rendelkezik. Ez a 650 XG változat esetében egy komplex helymeghatározó rendszert jelent, amely GPS, Wifi és GSM cellát is használ, így rendkívül pontos eredményt biztosít. Az Easyphone 550 EG és 850 EB készüléket pedig GPS helymeghatározóval szerelték fel. Ráadásul az SOS gomb megnyomásával a telefon automatikusan elkezdi tárcsázni az előre beprogramozott számokat. Itt lehet megvásárolni a terméket, nézd meg az árakat.

Emellett az 650 XG változat előnye, hogy egy előre engedélyezett telefonszámon keresztül lekérhető a telefon tartózkodási helye is. A készülék ugyanis lehetővé teszi a helymeghatározó SMS üzenet küldését egy másik telefon számára. Ez abban az esetben lehet fontos, ha például valaki nem tud kapcsolatba lépni a telefon tulajdonosával. A telefonban beállíthatóak azok a személyes névjegyek, akik jogosultak ennek a helyzetnek a meghatározásához. Ennek köszönhetően alkalmas arra, hogy idős családtagjainak biztonságban tudjuk. Az Easyphone 650 XG emellett esésérzékelővel is fel van szerelve. Az okos szenzor képes kiértékelni, ha a használója elesik és automatikusan tárcsázni kezdi az előzetesen beállított számokat, illetve SMS-t küld azokra.

Mindhárom telefon kialakításánál figyelembe vették az egyszerű használhatóságot is. A telefonok nagy gombokat kaptak a kényelmes kezelhetőség érdekében. Ezek kellőképpen elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok beírását. Az Easyphone 650 XG és 550 EG fényképes névjegy funkcióval van ellátva a könnyebb hívások érdekében. A fényképes névjegyek kínálatának előhívásához egyszerűen elég egy gomb megnyomása. Az EVOLVEO EasyPhone 550 EG pedig egy okos töltőállomást is kapott. Ennek a gombját megnyomva a mobiltelefon csengőhangja lejátszásra kerül, így könnyebb megtalálni a telefont.

Itt lehet megvásárolni a terméket, nézd meg az árakat.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés