Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a legerősebb androidos mobilok

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

Íme a legerősebb androidos mobilok

A neves és méltán elismert AnTuTu benchmark pontszámai alapján kialakult a legerősebb androidos mobiltelefonok aktuális toplistája a csúcs- és középkategóriás telefonkészülékek között, amely a 2021. április végéig megjelent mobilokat mutatja.

Már az új AnTuTu V9-et használták áprilisban az androidos telefonok értékeléséhez, hogy felállíthassák a hónap legerősebb készülékeinek top tízes listáját. E lista egyfajta chipkészletteszt is, amelyen igencsak jól szerepelt a Qualcomm Snapdragon 888 – kizárólag ilyen lapkát használó telefonok kerültek be az első tíz közé.

Az élen, megtartva múlt havi pozícióját, a Black Shark 4 Pro végzett, 860 467 ponttal. Az ezüstérem az Oppo Find X3 Pro mobilé lett (831 801 pont), míg a dobogó harmadik helyére a Nubia Red Magic 6 Pro került (828 649 pont). A márciusi rangsorhoz képest újabbak is érkeztek a listára: OnePlus 9 Pro, Lenovo Legion Gaming Phone 2 Pro, OnePlus 9, Xiaomi Mi 11 Ultra és a Xiaomi Mi 11. Nézd meg az aktuális magyar eladási toplistát az egyik legnagyobb webáruházban.

Az AnTuTu a tíz legjobban teljesítő középkategóriás okostelefon listáját is közzétette. Itt sincs változás az élen: akárcsak márciusban, most is a MediaTek Dimensity 820 lapkával szerelt Redmi 10X 5G szerezte meg az első helyet a legerősebb androidos mobiltelefonok középkategóriás toplistáján. Ami érdekes: a legjobban teljesítő középkategóriás telefonok top tízes listáján hat Huawei okostelefon található. A májusi lista valószínűleg változni fog, ugyanis több középkategóriás telefon is megjelenik addig. Nézd meg az aktuális magyar eladási toplistát, melyik Huawei mobiltelefonok a legnépszerűbbek itthon.

További telefonos híreket találsz a Kütyük rovatunkban, pl. a Google Pixel 5a mobilról olvastál már?

Forrás: HVG

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés