Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha minden igaz, három új Samsung mobil érkezik a nyáron

SmartPhone

Ha minden igaz, három új Samsung mobil érkezik a nyáron

Kép: Voice/Steve Hemmerstoffer

Ha minden igaz, három új Samsung mobil érkezik a nyáron

Egy, a Samsung hazájából érkező értesülés szerint a szokott „Note-bejelentési” időpontban, azaz augusztusban mutatná be új modelljeit a Samsung, igaz, nem Note-okat, de mindenképpen figyelemre méltó eszközöket.

Bár az augusztus hosszú évek óta a Galaxy Note bejelentésének van fenntartva, idén más lesz a helyzet. A Samsung persze nem akarja kihagyni az augusztusi eseményt, és a Note hiányt pótlandó, több újdonsággal is fog szolgálni. Ezek a készülékek – írja az egyik koreai forrás iparági információkra hivatkozva – a Galaxy Z Fold3, a Galaxy S21 FE és a Galaxy Z Flip3.

Voice/Steve Hemmerstoffer

Érdekes lesz így együtt látni e három modellt, eddig ugyanis a Samsung különböző időpontokra tette a bejelentéseiket. Természetesen az is benne van a pakliban, hogy augusztusban csak a bejelentések lesznek, és csak az elkövetkező hónapokban válnak valóban elérhetővé az eszközök.

A vállalat nem erősített meg semmilyen információt a közelgő okostelefonokról, de a szakértők szerint a Galaxy Z Fold3 lehet a Samsung első összecsukható okostelefonja kijelző alatti fényképezőgéppel, és támogathatja az S-Pen ceruzát. Már fotók is kiszivárogtak róla, akárcsak a kagyló típusú Galaxy Z Flip3-ról, aminél nagyobb kijelzőt és olcsóbb árcédulát várnak.  A források szerint a Galaxy S21 FE, a Galaxy S21 zászlóshajó januárban kiadott olcsóbb változatának is valamivel nagyobb lenne a kijelzője, mint a Galaxy S21-nek, középre tett, 32 MP-es Infinity O szelfikamrája lenne, a hátoldalra hármas kamerarendszer kerülne, az redetinél valamivel gyengébb lencsékkel. Az árát 630 dollár körülire taksálják, szemben az alapmodell 800 dolláros árával.

Forrás: HVG

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés