Connect with us

technokrata

Ha minden igaz, három új Samsung mobil érkezik a nyáron

SmartPhone

Ha minden igaz, három új Samsung mobil érkezik a nyáron

Kép: Voice/Steve Hemmerstoffer

Ha minden igaz, három új Samsung mobil érkezik a nyáron

Egy, a Samsung hazájából érkező értesülés szerint a szokott „Note-bejelentési” időpontban, azaz augusztusban mutatná be új modelljeit a Samsung, igaz, nem Note-okat, de mindenképpen figyelemre méltó eszközöket.

Bár az augusztus hosszú évek óta a Galaxy Note bejelentésének van fenntartva, idén más lesz a helyzet. A Samsung persze nem akarja kihagyni az augusztusi eseményt, és a Note hiányt pótlandó, több újdonsággal is fog szolgálni. Ezek a készülékek – írja az egyik koreai forrás iparági információkra hivatkozva – a Galaxy Z Fold3, a Galaxy S21 FE és a Galaxy Z Flip3.

Voice/Steve Hemmerstoffer

Érdekes lesz így együtt látni e három modellt, eddig ugyanis a Samsung különböző időpontokra tette a bejelentéseiket. Természetesen az is benne van a pakliban, hogy augusztusban csak a bejelentések lesznek, és csak az elkövetkező hónapokban válnak valóban elérhetővé az eszközök.

A vállalat nem erősített meg semmilyen információt a közelgő okostelefonokról, de a szakértők szerint a Galaxy Z Fold3 lehet a Samsung első összecsukható okostelefonja kijelző alatti fényképezőgéppel, és támogathatja az S-Pen ceruzát. Már fotók is kiszivárogtak róla, akárcsak a kagyló típusú Galaxy Z Flip3-ról, aminél nagyobb kijelzőt és olcsóbb árcédulát várnak.  A források szerint a Galaxy S21 FE, a Galaxy S21 zászlóshajó januárban kiadott olcsóbb változatának is valamivel nagyobb lenne a kijelzője, mint a Galaxy S21-nek, középre tett, 32 MP-es Infinity O szelfikamrája lenne, a hátoldalra hármas kamerarendszer kerülne, az redetinél valamivel gyengébb lencsékkel. Az árát 630 dollár körülire taksálják, szemben az alapmodell 800 dolláros árával.

Forrás: HVG

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu