Connect with us

technokrata

Színre lépett a Google Pixel 5a

google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

Színre lépett a Google Pixel 5a

A Google Pixel 4a kapcsán többek között azt érdemes tudni, hogy kék és fekete árnyalatokban kapható.

Nemrégiben viszont feltűnt egy készülék, amely erőteljesen hasonlít a Pixel 4a-ra, de mintha nem teljesen ugyanaz volna. Bizonyos vélekedések szerint a Google Pixel 5a lehet a képeken.

Made By Google Instagram fiókján tették közé a kérdéses képeket, és mivel nem valószínű, hogy a közeljövőben új színváltozatot kap a Pixel 4a, ráadásul a Pixel 5a bemutatója pár hónapon belül esedékes, valószínűleg a még be sem mutatott újdonságot láthatjuk a publikált képanyagon.

Igazából nem ez az első alkalom, hogy a Google Pixel 5a feltűnik a színen, korábban már kerültek napvilágra olyan renderelt képek, amelyeken a keresőóriás középkategóriás készüléke látható. Nem sokat tudni a mobilról, azt leszámítva, hogy valószínűleg műanyagból öntött unibody házzal és 156,2 x 73,2 x 8,8 mm-es méretekkel érkezik. A számok alapján a készülék valamivel vastagabb lesz, már ha a kameramodult is beleszámítjuk. Az okostelefon hangerőt szabályzó billentyűi és a bekapcsológomb a jobboldali kereten találhatóak. A biometrikus azonosítást lehetővé tévő érzékelőre a Pixel 5a hátoldalán lehetünk figyelmesek. A most publikált képek és a korábbi renderek között mindössze a kamerák tekintetében van némi eltérés, épp ezért nem lehet teljes bizonyossággal állítani, hogy a Pixel 5a van az új képeken.

Így aztán arra is bőven megvan az esély, hogy mégiscsak egy új Pixel 4a árnyalatot látunk, mivel a kék variáns is valamivel később, utólag került bemutatásra. Akárhogy is, a fehérbe öltözött Google Pixel okostelefon – tartozzon bármelyik generációhoz is -, igencsak jól mutat.

Forrás: Techlabor

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu