Connect with us

Hirdetés

technokrata

November 30-tól kapható Magyarországon a Huawei Mate 40 Pro

Huawei Mate 40 Pro

SmartPhone

November 30-tól kapható Magyarországon a Huawei Mate 40 Pro

November 30-tól kapható Magyarországon a Huawei Mate 40 Pro

A vállalat zászlóshajó készüléke limitált számban, két színben érhető el

A Huawei októberben bemutatott csúcskészüléke, a Huawei Mate 40 Pro 2020. november végétől Magyarországon is kapható lesz limitált darabszámban.

A vállalat aktuális zászlóshajó készülékét a világon elsőként egy 5 nanométeres technológiára épülő, egylapkás 5G chip hajtja. A Mate 40 Pro kiemelkedő kamerarendszerét pedig bemutatását követően a független nemzetközi portál, a DxOmark a piacon elérhető termékek közül a legjobbnak értékelte. A készülék november 30-tól limitált számban a nagyobb Telekom üzletekben, valamint a Huawei Pop-Up Store Arena Mallban érhető el 449.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron fekete és ezüst színekben.

Minden kézben jól áll

Lekerekített, kézbe simuló dizájnjának és a vadonatúj, a Mate sorozat védjegyének számító kameraszigetnek köszönhetően a Huawei Mate 40 Pro tökéletesen illik bármekkora kézbe. A 6,76”-os OLED kijelző 90 Hz-es képfrissítése gondoskodik arról, hogy a tartalmak tűélesen jelenjenek meg. Az Always On Display-jel egy szempillantás alatt láthatjuk legfontosabb értesítéseinket az idő és a dátum mellett. Újdonság a gesztusvezérlés: érintés nélkül görgethetünk, navigálhatunk vele. A készülékben dolgozó Kirin 9000 chippel nincs alkalmazás vagy játék, amelyik megizzasztaná a Mate 40 Pro-t. Az erős, 4400 mAh-s akkumulátort a 66 wattos új SuperCharge töltővel ráadásul kevesebb, mint egy óra alatt újra feltölthetjük.

Díjnyertes kamerarendszer

A készülékek hátoldalán már a Mate-sorozat védjegyének számító, ikonikus, körlakú Space Ring-ben kapott helyet a Leica-val közösen kifejlesztett kamerarendszer. Az 50 MP-es főkamera mellett egy 20 MP-es, nagy látószögű és egy 12 MP-es, telefotó lencse is segít, hogy minden helyzetben tökéletes képeket készítsünk. A videózásban is ott van a szeren, lazán készít 4K-s, 2160 pixel felbontású, akár 60 képkocka per másodperces videókat, emellett 10-szeres hibrid és 50-szeres digitális zoommal hozhatjuk közelebb a távoli dolgokat. Lenyűgöző képek készíthetők mind az előlapi, mind a hátlapi ultraszéles látószögű és telefotó lencsék segítségével, ami a független nemzetközi portál, a DxOmark szerint is a világ jelenleg legjobb, mobiltelefonban épített kamerarendszere.

Petal Maps és Huawei Docs

A valós idejű helymeghatározást, a haladási irány kijelzését és a valós idejű forgalomfigyelést támogató Petal Maps 140 országban érhető el. Sőt, 129 városban a tömegközlekedési adatok mellett a hangalapú navigációt is támogatja angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven. Az alkalmazás a Huawei Mate 40 Pro gesztusvezérlő funkciójával is használható. Egyszerűen válthatunk a navigációs nézet és a térkép áttekintése között, ha a tenyerükkel a képernyő felé legyintünk.

Dokumentumaink kezelését a több mint 50 formátumot támogató, teljes értékű Huawei Docs segíti. A Word-alapú szolgáltatás PDF, PPT és DOC formátumokat is kezel. A felhőalapú, valós idejű szinkronizálás révén a felhasználók zökkenőmentesen dolgozhatnak ugyanazon a dokumentumon.

Appok minden esetre

A Huawei saját felhasználói felületét, az EMUI 11-et a vállalat saját alkalmazásboltja, az AppGallery egészíti ki, amiből a világszerte népszerűségnek örvendő alkalmazások mellett a legjobb magyar appokat is villámgyorsan és biztonságosan telepíthetjük. A könnyen kereshető, jól kategorizált felületen hamar megtaláljuk azokat az alkalmazásokat, amelyekkel teljesen személyre szabhatjuk a készüléket. Ha pedig valamire mégsem bukkanunk rá elsőre, a Petal Search multifunkciós, intelligens keresőrobotja siet a segítségünkre: ebben pillanatok alatt megtaláljuk, honnan lehet letölteni az általunk preferált appot – ráadásul még általános, internetes keresőként is használhatjuk.

Ár és elérhetőség

A készülék november 30-tól limitált számban a Huawei Pop-Up Store Arena Mallban, a Telekom online felületén és a nagyobb üzleteiben érhető el 449.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron. A Huawei Mate 40 Pro 256GB-os tárhellyel, fekete és ezüst színű változatban érkezik a boltok polcaira.

A készülékük átvételekor a vásárlók ingyenesen hozzájutnak a VIP garancia szolgáltatáshoz, amely 6 hónapos extra kijelző-biztosítást is magába foglal.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés