Connect with us

technokrata

Új, kompakt készülékek a Sharptól!

Smart home

Új, kompakt készülékek a Sharptól!

Kompakt méretben érkeznek a Sharp új, energiatakarékos mikrohullámú sütői

Két új, kompakt mikrohullámú sütővel bővül a Sharp háztartási gépeinek kínálata. Az R-20ST-E és az R-60ST-E modellek elektronikus vezérléssel és számos hasznos funkcióval rendelkeznek, ennek köszönhetően gyorsan, egyszerűen és energiatakarékosan készíthetők el bennük az ételek.

A Sharp 2013 tavaszán bemutatott új mikrohullámú sütői 20 literes kapacitással bírnak, kompakt méretüknek köszönhetően pedig elférnek még a legkisebb konyhákban is.

sharp_microwave_1

Az új modellek 5 teljesítményfokozattal rendelkeznek, amelyek közül a legmagasabb 800 wattos. A készülékek használatát megkönnyíti a meghatározott termékek és ételek elkészítéséhez előre kialakított 8 különböző automata program is. A teljesítmény, illetve a főzési és grillezési idő (az R-60ST-E esetében) mindig az adott ételhez igazítható, így gyorsan az asztalra kerülhetnek az ételek.

Az R-20ST-E és az R-60ST-E mikrohullámú sütők további praktikus tulajdonsága, hogy rendelkeznek „Expressz Főzés” és „Expressz Kiolvasztás” funkciókkal is, így az ételek elkészítési és kiolvasztási ideje is rendkívül gyors lehet.

sharp_microwave_2

Mindkét új mikrohullámú modell rendelkezik energiatakarékos OFF funkcióval, ennek köszönhetően készenléti módban a készülékek  fogyasztása még az egy wattot sem éri el.

Ár:

R-20ST-E: kb. 29. 990, – FT

R-60ST-E: kb. 34. 990, – FT

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin