Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ötleteket vár a Magyar Telekom

Dotkom

Ötleteket vár a Magyar Telekom

Öt kategóriában lehet pályázni, a nyertesek koncepcióihoz megalkotásához pedig befektetéssel segít a Deutsche Telekom Csoport.

A Magyar Telekom a Deutsche Telekommal együttműködve keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a február 22-én meghirdetett nemzetközi innovációs versenye, a Telekom Innovation Contest keretében. Pályázni öt kategóriában lehet: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások. A Deutsche Telekom Csoport szakértői segítik a nyertes koncepciót termékké vagy prototípussá fejleszteni, ehhez a vállalat 500.000 euró értékben biztosít erőforrásokat (hardvert, szoftvert, Telekom infrastruktúrát, globális értékesítési és marketing csatornák használatát, tanácsadókat, stb.)

A magyar pályázatok előszűrését követően, a legjobbnak talált ötletek mérik össze erejüket a Kitchen Budapestben, a Magyar Telekom innovációs és startup inkubációs laborjában. Közülük a legjobbak vehetnek részt a Berlinben megrendezése kerülő nemzetközi döntőn, ahol eldől, mely ötletet kelti életre a Deutsche Telekom csoport. A Magyar Telekom egyéni pályázók, diákok, csapatok és startup-ok jelentkezését egyaránt várja.

A pályázók március 31-ig adhatják le pályázataikat a www.telekom-innovation-contest.comoldalon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés