Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összpontosít a Sony

Smart home

Összpontosít a Sony

A korábbiaktól eltérően idén csak 5 új fényképezőgépet mutatott be a Japán óriás.

A Japán gyártó a korábbi években mindig tucatszámra mutatta be fényképezőit, gyakorlatilag a szűk fejlesztő csoportokon kívül nem volt senki, aki követni tudta volna hány készülék kapható a gyártó neve alatt. A 2012-es CES-en például 12 új Sony Cyber-shot készülék debütált, idén ez a szám lecsökkent 5-re. Ugyanakkor így sem mondhatjuk, hogy bármiben is hiányt szenvednénk.

Cyber-shot H200

Cyber-shot-H200-_1_

A bridge kategóriában induló H200 20,1 megapixeles szenzort és 26x-os optikai zoom-ot tudhat magáénak. A DSLR gépekre nagyon hasonlító külső alatt egy nagyméretű vaku is megbújik. A készülék képes 720p videó felvételére, illetve 0,8 fps-el sorozatfelvételeket is tud készíteni.  Az előre programozott felvételi módok mellett lehetőségünk van manuális beállítások használatára is. A H200 már ebben a hónapban elérhető lesz, 249 dolláros áron.

 

Cyber-shot TF1

DSC-TF1_Blue_Front_jpg-640x445

Az aktív életmódot élők sem maradnak fényképező nélkül, számukra a Sony a TF1-et kínálja. Az újdonság ütés(150 centiméterig) és vízálló(10 méterig) is. A készülékben egy 16 megapixeles senzor kapott helyet, mely mellé 4x-es optikai zoom került.  Akárcsak a H200 a TF1 is 720p felbontású videó felvételére képes. Néhány héten belül 199 dolláros áron kerül a boltok polcaira.

 

Cyber-shot W710&W730

49253

Az idei CES-en bemutatott fényképezők közül ez a páros a legolcsóbb.  Közös jellemzőjük a 16.1 megapixeles szenzor, a 2.7″-es LCD kijelző és a 720p videó felvétel. Különbség, hogy míg a W730 8 x-os optikai zoom-al rendelkezik, addig kistestvére a W710 csak ötszörössel. Mindkét fényképező a boltok polcaira kerül január folyamán, a W810 feketében és pinkben, a w730 pedig kék színben.

 

Cyber-shot WX80

 DSC-WX80_Black_Right_jpg1

Manapság nem maradhat ki egy gyártó repertoárjából sem a Wifi-vel szerelt fényképezőgép. Bár a Sony nem merészkedett az Androiddal szerelt Galaxy Camera felségterületére, azért nincs okuk a szégyenkezésre. A 20 megapixeles CMOS szenzor mellé 8x-os optikai zoom került, javítottak a képstabilizátoron, illetve az idei CES-en bemutatott fényképezők közül egyedüliként FullHD videofelvételre is képessé tették. Akárcsak a kínálat többi tagja, ez a készülék is január második felétől lesz elérhető 199 dolláros áron.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés