Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felezd le a nyomtatás költségét a HP-val!

Smart home

Felezd le a nyomtatás költségét a HP-val!

A Hewlett Packard új Ink Advantage eljárásnak köszönhetően megfelezhetjük a költségeinket, legyünk otthoni vagy üzleti printkirályok. Bemutatkozik a hét mesterlövész.

Nyomtatni jó dolog, pláne ha tinta is van a gépben. Egyetlen hátránya, hogy ha elfogy, bizony drága dolog újratölteni. Pláne, ha eredeti, gyári patronokat használunk, melyek ugye sokkal nagyobb értéket képviselnek, mint az utángyártott társaié. Ami viszont egy eredeti tintapatronnál feltétlen előny, hogy minőségibb, mint az olcsó vetélytársaké. De mi van akkor, ha a nyomtatónk kétszer több lapot tud kinyomni a minőségi patronnal, mint a hagyományos printerek? A HP pontosan ezt ígéri, azaz akár megduplázódhat a nyomtatott oldalak száma köszönhetően egy új eljárásnak, az Ink Advantage-nak, ráadásul egyes modelleknél akár okostelefonról is közvetlenül kinyomtathatjuk dokumentumainkat.


Míg egy „mezei” tintasugaras nyomtató esetében egy lap kinyomtatása fekete-fehér, szöveges dokumentum esetén nagyjából 22 forint, színes esetén pedig 31 forint, ez a költség lefeleződik, ha egy otthoni belépőszintű Ink Advantage printert választunk a HP-től (Deskjet Ink Advantage 2515), ugyanis az éréke 10/16 forintra feleződik le. Igaz, a minőségnek kicsit magasabb is az ára a mai tintasugarasoknál, vagyis amíg egyhagyományos modell átlagban már 8-15 ezer forintért is kapható, addig egy otthoni Ink Advantage printer 15 ezer forintról indul, az üzleti modell pedig 50 ezertől.

Az otthoni felhasználásra szánt új, Ink Advantage modellek:

– A HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One nyomtató gyors és egyszerű használtra szánt nyomtató intuitív kezelőszerve leegyszerűsíti a nyomtatást, szkennelést és másolást, és kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé.  Alacsony működési költséggel üzemeltethető.

– A HP Deskjet Ink Advantage 3515 All-in-One nyomtató 5 cm-es monokróm kijelző mellett már WiFi kapcsolattal is rendelkezik. A HP ePrint tecnológia segítségével e-mailből is nyomtathatunk rá.

– Az új HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One nyomtatóval színenként cserélhető tintapatronrendszerrel vezeték nélkül is nyomtathatunk akár kétoldalas dokumentunot is. így a felhasználók könnyen nyomtathatnak okostelefonjaikról, táblagépeikről akár hálózat vagy router közbeiktatása nélkül is.

– Az új HP Deskjet Ink Advantage 5525 és 6525 e-All-in-One nyomtatók használatát vezeték nélküli közvetlen nyomtatás, érintőképernyős kijelző és webes alkalmazások teszik kényelmesebbé. A fotónyomtatást támogató kiegészítőik segítségével pedig könnyen készíthetők jó minőségű fotók is

A HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One és 4625 e-All-in-One nyomtatók elsősorban irodai használatra szánt 4 funkciós (nyomtatás/másolás/beolvasás/fax) készülékek. A készülékek fejlett energiagazdálkodásának használatával akár a felhasznált elektromos energia 40 %-át megspórolhatjuk.

 

Az üzleti felhasználásra szánt új, Ink Advantage modellek:

– A HP Deskjet Ink Advantage 2515 és 3515 All-in-One nyomtató, amely olyan otthoni felhasználók számára készült, akik kompakt és megfizethető eszközre vágynak. A könnyen használható kijelzőnek köszönhetően egyszerűen nyomtathatnak, szkennelhetnek és másolhatnak dokumentumokat és fotókat, a kicsinyítés/nagyítás gomb segítségével pedig alakíthatnak a képeken is. Tanulók is jól ki tudják használni a megfizethető, szegély nélküli, megszokott HP-minőségben érkező nyomatokat feladataik hatásos bemutatásához. A HP Deskjet Ink Advantage 3515-tel élvezhető a wifi és az ePrint technológia nyújtotta szabadság is. A HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One nyomtató 2012 júliusa óta érhető el 14.990Ft-ért, míg a HP Deskjet Ink Advantage 3515 All-in-One októbertől lesz megvásárolható.

– A HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One, 4625 e-All-in-One nyomtatók, melyek üzleti felhasználók számára készültek: sokoldalú, nyomtatásra, szkennelésre, másolásra és faxolásra egyaránt alkalmasak ezek az eszközök, és kiemelkedő minőségű dokumentumokat készítenek alacsony költséggel. Az ENERGY STAR által minősített eszközök automatikus dokumentum adagolója 35 lapos, ami segít a másolási és faxolási feladatok gyors elvégzésében.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés