Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wii az esküvői ajándéklistán

Smart home

Wii az esküvői ajándéklistán

Egyre gyakrabban jelenik meg az esküvői ajándéklistákon a Nintendo Wii az étkészlet és a teáskanna mellett, egy nagyáruház tapasztalatai szerint.

A legjobban fogyó videojáték, a Nintendo Wii, most először került be a 20 legnépszerűbb esküvői ajándék közé. Néhány éve még az volt a kérdés, hogy mennyire illetlen dolog összeállítani egy ilyen listát, ma már inkább az okozza a problémát, hogy iPodot, vagy plazmatévét írjanak rá.

Sok fiatal pár már évek óta együtt él az esküvő előtt, ezért már rendelkeznek konyhaeszközökkel, edényekkel, ágyneművel. Ezekből kifolyólag, sokat változott az ajándékok értéke és típusa is az elmúlt években. A Debenhams áruház szerint, a legnépszerűbb ajándék az utalvány vagy készpénz, az iPodok és szélesvásznú tévék mellett. A valaha nagyon népszerű ezüst képkeretek helyét már átvették a digitális képkeretek.

Az MP3-lejátszókhoz szánt dokkoló-egységek népszerásége is sokat nőtt, és a HD tévék is megjelentek a listákon. Egy másik áruház tapasztalatai szerint, két éve a 20 legnépszerűbb ajándék között kizárólag klasszikus dolgok szerepeltek, az ágyneműtől a porcelánig, de a tavalyi év második felében felküzdötte magát a Wii sport csomagja, írta meg a Telegraph.

A sport csomag ára a Wii-hez 179 fontba kerül, és a konzolon kívül tartalmazza a tenisz-, boksz-, és golfjátékot, valamint egy speciális vezérlőt.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés