Connect with us

Hirdetés

technokrata

Full HD, internet és TB-os kapacitás

Smart home

Full HD, internet és TB-os kapacitás

Az Iomega bemutatta a ScreenPlay HD médialejátszó-termékcsalád három legújabb tagját.

A három újdonság az Iomega ScreenPlay Director HD Media Player, a ScreenPlay Plus HD Media Player és a ScreenPlay TV Link Director. Az új HD médialejátszók, minden eddiginél egyszerűbbé teszik az otthoni hálózaton tárolt videók, képek, filmek, zenék lejátszását a TV készüléken vagy házimozi rendszeren. Sőt a beépített internet csatlakozónak köszönhetően a ScreenPlay Director a netes tartalmak böngészését is támogatja. Az Iomega ScreenPlay HD Media Player termékek rendkívül sokoldalú elérést biztosítanak a család digitális tartalmaihoz, anélkül, hogy a számítógép bekapcsolására szükség lenne.

#img1#

Az Iomega ScreenPlay HD Media Player termékek kényelmes összeköttetést teremtenek az otthoni hálózat és a házimozi között, hogy a tulajdonos a ház legkényelmesebb helyéről élvezhesse a digitális tartalmakat. A felhasználónak nincs más dolga, mint eltárolni a digitális tartalmakat, mint például filmeket, HD filmeket vagy a nyaralás képeit a ScreenPlay eszközök merevlemezén, majd távirányítóját kézbe véve lejátssza azokat tévéjén.

#img2#

Az új 1 TB-os Iomega ScreenPlay Director HD Media Player már kapható Európában 199 eurós áron, a 2 TB-os modell szintén megvásárolható, az ára 349 euró. Az új 500 GB kapacitású Iomega ScreenPlay Plus HD Media Player 129, az 1 TB kapacitású modell 159 euróért szintén kapható. Az új ScreenPlay TV Link Director várhatóan novemberben kerül forgalomba, az ára 109 euró lesz. Az összes új ScreenPlay HD Media Player termékre három éves jótállás vonatkozik (termékregisztrációval).

#img3#



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés