Connect with us

technokrata

Az UPC erősebb és gyorsabb internetet ígér nekünk: Lássuk, mik az új lehetőségeink

Smart home

Az UPC erősebb és gyorsabb internetet ígér nekünk: Lássuk, mik az új lehetőségeink

Az UPC erősebb és gyorsabb internetet ígér nekünk: Lássuk, mik az új lehetőségeink

A Happy Home csomagajánlatok megújításával egyidőben másodpercenként 150, illetve 300 megabitre emelte az internet kezdő sebességét a UPC.

Az új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetőséget biztosítanak a wifi jelerősségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerűbb növelésére is, annak érdekében, hogy otthonuk minden szegletében zavartalanul élvezhessék a szolgáltatást az ügyfelek.

upc_pp_02

Happy Home Comfort és Premium néven újította meg tavaly bevezetett komplex díjcsomag-kínálatát a UPC Magyarország. A másodpercenként 150, 300, illetve 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok egy olyan komplex kínálati portfólió részét képezik, amelyben nem csupán az internet sebessége, és az elérhető TV csatornák darabszáma, hanem a wifi jelerőssége is kiemelt szerepet kapott. A Wifi Power Pack névre keresztelt rendszer célja, hogy az ügyfeleknek ne kelljen kompromisszumokat kötniük sem az internetkapcsolat stabilitása, sem a megabitek terén. A UPC-től igényelhető wifi boosterek hatalmas könnyebbséget jelentenek, hiszen segítségükkel az otthonok legtávolabbi pontjaira is zavartalanul jutnak el a wifi jelek. Mindez pedig további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévő elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC speciális internet modemének, a Connect Boxnak a jeleit – csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni őket.

upc_pp_03

A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az előfizetők. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minőségben érhető el, illetve a Műsorvisszanéző funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetők a műsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

„Felismertük, hogy az élmények nem állhatnak meg a nappali küszöbénél. Olyan extra szolgáltatásokat és a mindennapi szórakozást megkönnyítő termékeket kell fejlesztenünk, amelyek a lakás bármely pontján, bármely okos eszközön, a család minden tagjának elérhetővé teszik a saját igényeire szabott szórakozást. A Happy Home az otthoni szórakozási élményeket nyújtó szolgáltatások új rendszere, amit úgy találtunk ki, hogy az egyes elemek egymással is a lehető legjobban együttműködve, egy ökoszisztémát képezve nyújtsák a legtöbbet ügyfeleinknek”

– mondta Sztahura Ida, a UPC Magyarország lakossági marketing igazgatója.

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin