Connect with us
Hirdetés

technokrata

12. generációs NeoPDP plazma televíziók a Panasonictól

Smart home

12. generációs NeoPDP plazma televíziók a Panasonictól

A Panasonic bemutatta 12-es sorozatú, azaz tizenkettedik generációs plazmakijelző családjának első három tagját.

A termékeket elsősorban a digitális signage piacra, valamint a kölcsönzési és prezentációs szegmensnek szánják. A NEO PDP technológiának köszönhetően a kijelzők hatékonysága a kétszeresére nőtt, és a képminőség is tovább javult a vékonyabb és könnyebb készülékeken.

A széria első három képviselője 58″, 65″ és 85″ colos méretben érkezik. A készülékek függőlegesen és vízszintesen is használhatók egy egyszerű beállítási rendszernek köszönhetően, amely számos alkalmazást tesz lehetővé. A NEO PDP technológia által kínált 1080 soros (1920×1080) felbontás megakadályozza, hogy a mozgóképeknél homályos foltok jelenjenek meg, vagy csíkot húzzanak maguk után, míg a 40 000:1 kontrasztarány a fekete legmélyebb árnyalatait is élethűen és részletekben gazdagon adja vissza.

A kiváló képminőségnek köszönhetően a készülékek könnyedén felkeltik a járókelők figyelmét, így bizton meggyőzik azon hirdetőket, akik korábban amiatt fordultak el a digitális signage piactól, hogy a kijelzők nem voltak képesek megfelelő minőségben reprodukálni a márka fő ismertetőjegyeit, pl. a színét.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu