Connect with us

Hirdetés

technokrata

LED-es monitorok a Fujitsu-tól

Smart home

LED-es monitorok a Fujitsu-tól

Immár csak energiatakarékos modelleket kínál a japán vállalat.

A Fujitsu a vezető gyártók közül elsőként tér át a LED-es háttérvilágításra valamennyi kijelző családjánál. A LED-es (Light Emitting Diode) háttérvilágítás P, B és E kijelzőcsaládnál történő bevezetésével a Fujitsu az első olyan szállító, amely teljes portfóliójában kizárólag higanymentes kijelzőket kínál. A mélyebb kontrasztot nyújtó monitorok energiafogyasztása akár 30 százalékkal kevesebb lehet a legfrissebb ENERGY STAR követelményeknél.

Fujitsu E Line Display E23T-6 monitor

Mindhárom új sorozat (E, B és P) fel van szerelve a Fujitsu környezetbarát ECO gombjával és állapotjelző LED-del tájékoztat az energiatakarékos üzemmódba történő átállásról. A teljes termékváltásnak köszönhetően a Fujitsu a belépőtől (all-round) a felső kategóriáig (superior), minden szinten, bármilyen igényt ki tud elégíteni LED-es kijelzőkkel. Az E Line kijelzők belépő szintű teljesítményt nyújtanak a napi irodai használathoz. A B Line monitorok négy USB-portja praktikus lehetőséget nyújt a külső eszközök csatlakoztatásához. A Fujitsu DisplayView szoftverével a vállalatok a kijelzőre is kiterjeszthetik a PC-felügyeletet – így a végfelhasználók kijelzői távolról is újraindíthatók és beállíthatók.

Az új P és B Line kijelzői sokoldalúan pozícionálhatók. Mindkét termékcsalád állítható magasságú talppal és (a P családnál automatikus) elforgatási funkcióval (Pivot és Auto-Pivot) rendelkezik – így álló pozícióban is használható.

Fujitsu P Line Display P27T-6 monitor

A kínálat legfelső szegmensét alkotó felső kategóriás P Line kijelzők a nagy grafikus teljesítményt igénylő felhasználók számára készülnek. Akár 1 milliárd szín és 3,7 millió képpont (P27) megjelenítésére is képesek, ami mintegy 80 százalékkal több a 40 colos Full HD tévékészülékekre jellemző értéknél. A P család emellett sokféle jellemzővel (pl. optimalizált szürkeskála-teljesítménnyel) reagál a grafikusok és egészségügyi szakemberek igényeire. A D-Mode gomb megnyomásával a felhasználó kiválaszthatja a DICOM szürkeskála-szabvány szerint optimalizált, gyárilag beállított Gamma görbét, amelyen még a legfinomabb szürkeskála-eltérések is azonosíthatók. Az új kijelző alkalmas a drága diagnosztikai kijelzők kiváltására az egészségügyi környezetben. Emellett támogatja a kikapcsolt állapotban a fogyasztást nullára csökkentő nulla wattos üzemmódot, az Eco rendszert és az automatikus fényerőszabályozást.

A Fujitsu új kijelzői már jelenleg is kaphatók.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés