Connect with us

technokrata

Teszt: vezeték nélküli fejbeszélő

egyéb kütyük

Teszt: vezeték nélküli fejbeszélő

Ez a Gigatel által forgalmazott készülék elsősorban a hosszú beszélgetéseket folytatók számára lehet ideális partner.

Az alábbi fényképeken megtekinthető, G17626-os cikkszámú Gigatel termék egy vérbeli, vezeték nélküli fejbeszélő. Az ügyfélszolgálatosok hű társának tekinthető fejbeszélő természetesen Bluetooth-on (2.0, 10 méteres hatótáv) keresztül építi fel a vezeték nélküli kapcsolatot.

A készség viselése rendkívül kényelmes, hiszen esetében mindössze néhány grammos tömegről beszélhetünk, a fülhallgató pedig puha bőrbevonatú, így a fülünket sem nyomja. A mikrofonos kar szabadon állítgatható, így egyszerűen a szájunkhoz lehet igazítani. A hívások fogadása és befejezése, illetve a hangerőállítás a fülhallgatón elhelyezett három gomb segítségével oldható meg.

Az áramellátásról egy nagykapacitású lítium-polimer akkumulátor gondoskodik (maximum 8 óra beszélgetési idő, illetve 250 órás készenlét), mely szabványos miniUSB interfészen keresztül tölthető – a gyártó természetesen hálózati töltőt is mellékel a headset mellé. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a fejlett zajcsökkentő technológia (DSP chip), illetve a hangtárcsázási lehetőség.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu