Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: Jabra Halo BT650s – elegáns sztereó headset

egyéb kütyük

Teszt: Jabra Halo BT650s – elegáns sztereó headset

A Gigatel ezúttal egy új Jabra terméket küldött kipróbálásra a szerkesztőségünkbe.

A Jabra Halo BT650s névre keresztelt termék nem más, mint egy mobiltelefonos hívásokhoz és zenehallgatáshoz egyaránt egyszerűen és kényelmesen használható fejhallgató. Az első használat előtt teljesen fel kell tölteni a készüléket (körülbelül 2 óra), majd pedig össze kell párosítani az arra alkalmas, Bluetooth (A2DP) kompatibilis telefonnal. A multipoint támogatásnak köszönhetően a Jabra újdonsága egyszerre akár két berendezéshez is csatlakoztatható.

Ki- és bekapcsoló gombot felesleges keresni, ugyanis a headset kinyitásával lehet bekapcsolni a ketyerét, az összecsukás pedig értelemszerűen kikapcsolást eredményez. Összehajtott állapotban egyébként meglepően kis helyet foglal a headset, ami szállításhoz ideális, és itt jegyzendő meg, hogy az alapcsomagnak többek közt egy kis fekete szütyő is a részét képezi.

Az állítható pánthosszúságú Jabra Halo BT650s jobboldali fülesének külső részén kapott helyet a híváskezelő/zenelejátszó gomb, illetve az a függőleges csíkkal jelölt érintőérzékelő, melyen egy laza ujjmozdulattal állítható a hangerő, vagy léptethetők a zeneszámok. Egy feltöltéssel maximum 13 napos készenlét, illetve 8 órás beszélgetési idő érhető el, a telefonos beszélgetések kiváló hangminőségéről pedig dupla mikrofonos technológia és egy fejlett DSP chip gondoskodik.

Az akkumulátor és a Bluetooth kapcsolat állapotáról egyébként a belső felületen elhelyezett LED-ek szolgáltatnak információt. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel, hogy a headsetet a mellékelt 3,5 milliméteres csatlakozós kábel révén vezetékes módon is csatlakoztathatjuk például MP3 lejátszókhoz, vagy notebookokhoz.



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés