Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: ultra-mini mobil kihangosító

egyéb kütyük

Teszt: ultra-mini mobil kihangosító

A Gigatel ezen terméke a világ egyik legkisebb méretű kihangosítója.

A nemes egyszerűséggel Blautel Ultramini Bluetooth Speakerphone-nak nevezett kihangosító mindössze 60 milliméter hosszú, 38 milliméter széles és 12 milliméter vastag. A gyufásdoboz méretű készülék mindössze 61 grammot nyom a mérlegen, a hátsó részén elhelyezett rögzítőfüllell pedig akár ruházatunkra is könnyűszerrel felapplikálható.

Baloldalt egy fedetlen microUSB csatlakozót találunk, az ellentétes oldalon elhelyezett gombokkal pedig a hangerő szabályozható.

A fedlapon az apró lyukakkal tűzdelt műanyag lap alatt lakik a meglepően nagy hangerejű hangszóró, lentebb pedig egy működésjelző LED-re, illetve egy multifunkciós gombra (bekapcsolás, híváskezelés) lehetünk figyelmesek.

A maximum nyolc telefonnal összepárosítható kihangosító energiaellátásáról egy 340 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik: a maxium 300 órás készenléti idejű berendezés beszélgetési ideje optimális esetben a 4 órát is elérheti. Az alapcsomagnak többek közt egy szivargyújtós autós töltő, egy USB kábel és egy microUSB csatis, vezetékes monó headset is a részét képezi.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a fejlett DSP chip, mely a zajok és visszhangok eliminálására hivatott, a Bluetooth 2.0 (EDR) vezeték nélküli technológia, illetve a hangtárcsázási funkció (ehhez a mobiltelefonnak is ismernie kell ezt a szolgáltatást).



Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés