Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világokat építünk – Game Developers Forum 2007

Smart home

Világokat építünk – Game Developers Forum 2007

A világszerte népszerű játékfejlesztői találkozók és konferenciák mintájára most első alkalommal Budapesten is megrendezésre kerül a Game Developers Forum.

A GDF (Game Developers Forum – Játékfejlesztői Fórum) célja, hogy minden résztvevő számára átfogó képet adjon a játékfejlesztés legfontosabb aspektusairól, a kiinduló ötletektől kezdve egészen a megjelentetésig. Nyitott, közös fórum megalapozását szeretné megvalósítani, melyben a játékipar jelen és leendő résztvevői egyaránt megtalálják a közös hangot. Amellett, hogy a GDF lehetőséget nyújt a hazai és külföldi fejlesztőcsapatoknak a személyes találkozásra és információcserére, a naprakész technikai és gazdasági lehetőségek közös feltérképezésére, a játékok világa iránt érdeklődő nagyközönség számára is mélyebb bepillantást enged az iparág kulisszatitkaiba.

Az egész napos konferecián olyan aktuális kérdések kerülnek előtérbe, mint az MMO játékok fejlesztésének kérdései, a játékok köré épülő közösségek jelentősége vagy akár a cross-platform fejlesztés. Meghívott előadóink közt külföldi (Virtual Citizenship Association, IO Interactive, Crytek) és magyar csapatok (Eidos Hungary, Invictus Games, Black Hole Games, Stormregion) egyaránt képviseltetik magukat. A nemzetköziség a konferencia látogatóira is igaz: nem csupán hazánk, de az egész régióból várunk vendégeket. Reményeink szerint a GDF hamarosan a terület legrangosabb szakmai eseményévé válik.

Program
10:00-10:45 – Megnyitó – Közösségek – Virtual Citizenship Association
10:45-11:25 – Cross-platform fejlesztés – Eidos Hungary
11:25-12:05 – Játék engine-ek – IO Interactive
12:25-13:05 – MMO fejlesztés – Invictus-Games
13:05-13:45 – Design – Black Hole Games
13:45-14:25 – Valósághű megjelenítés – Crytek
14:50-15:30 – A 3D jelene és Jövője
15:30-16:10 – Projekttervezés – StormRegion

A programban egyaránt szerepelnek magyar és angol nyelvű előadások is; ez utóbbihoz a szervezők tolmácsolást biztosítanak.

A konferencia időpontja: 2007. május 19. (szombat) 10:00
A konferencia helyszíne: Budapest, Őrs vezér tere, Sugár Üzletközpont – Sugar Cinemas
Jelentkezés: A konferenciára ezen az oldalon lehet regisztrálni, valamint a csoportos kedvezményekkel kapcsolatos és egyéb további információkat egyaránt itt találhatók.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés