Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezekkel a gépekkel biztosan jól indul az iskola!

Laptop

Ezekkel a gépekkel biztosan jól indul az iskola!

2 az 1-ben készülékekkel, laptopokkal, asztali számítógépekkel és játékra tervezett modellekkel készül az iskolakezdésre a Dell.

A mai diákok tudják, hogy ahhoz, hogy sikereket érjenek el a tanteremben és azon kívül, tanulni kell. A tanuláshoz viszont elengedhetetlen a legújabb technológia. A Dell iskolaváró termékei tökéletes társai a műszaki érdeklődésűeknek, gamereknek, kezdő vállalkozóknak, zenészeknek, divatőrülteknek és mindazoknak, akik iskolához, munkához vagy szórakozáshoz keresnek megfelelő készüléket. A lenyűgöző vizuális felhasználói élménynek, a mobilitásnak, a praktikus kialakításnak, valamint az iparágvezető akkumulátor üzemidőnek köszönhetően a hallgatók a legjobb formában kezdhetik a tanévet.

Multifunkciós Inspiron 2 az 1-ben készülékek: laptop és táblagép egy eszközben

Az órák, a sport, a szakmai gyakorlatok és még temérdek elfoglaltság mellett a hallgatóknak olyan eszközökre van szükségük, mint a Dell Inspiron 2 az 1-ben, amely megfelel a folyton változó igényeknek. A kutatások azt mutatják, hogy a 2016-os év a 2 az 1-ben készülékekről szól. Nem meglepő, hiszen a sokoldalú, 360 fokos forgópántnak köszönhetően a készülékek négy különböző módban is használhatók: laptopmód, hogy könnyebb legyen a gépelés, sátormód, hogy a recepteket  követhessük főzés közben, állványmód a kedvenc filmek vetítéséhez és táblagépmód, hogy folyamatosan lépést tartsunk a közösségi médiával.

Az Inspiron 5000 2 az 1-ben készülékek új, karcsú külsőt és fényes, széles látószögű, Full HD (1920 x 1080) felbontású érintőkijelzőt kaptak. Az 5000-es sorozat a szolgáltatások széles skálája mellett könnyen használható funkciókat kínál.  Az infravörös kamera összekötésben áll a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással, így a felhasználók akár egyetlen pillantással bejelentkezhetnek. Az opcionális billentyűzetvilágítás pedig kellemesebbé teszi a használatot gyenge megvilágítású környezetben is. Az elérhető SSD-meghajtók hosszabb akkumulátor üzemidővel és gyorsabb válaszidővel rendelkeznek, illetve bizonyítottan ütésállóbbak a hagyományos forgó merevlemezeknél. A 13 hüvelykes 2 az 1-ben gépek kompakt méretüknél és kis tömegüknél fogva ideálisak a mindennapos utazásokhoz. Míg a 15 hüvelykes 2 az 1-ben gépek a 13 hüvelykeshez képest 40 százalékkal nagyobb képernyőfelülettel rendelkeznek. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmasak arra, hogy egyszerre akár több projekten is dolgozzunk, vagy közösen nézzünk filmet a családdal és barátokkal. Az Inspiron 5000 2 az 1-ben gépek tömege akár mindössze 1,62 kg is lehet a 13 hüvelykes modellek esetén. De a 15 hüvelykes, FHD felbontású, LED-es háttérvilágítással, élethű érintőkijelzővel és akár 16 GB kétcsatornás DDR4 memóriával rendelkező készülékek esetében is csupán 2,08 kg. Nem csak könnyű, a sorozat tökéletes választás olyan felhasználók számára is, akik gyakran váltogatnak több, párhuzamosan futó alkalmazás között.

Inspiron 7000 2-in-1

A 17 hüvelykes Inspiron 7000 2 az 1-ben készülék lenyűgöző alumínium kialakítást kapott, és az Inspiron sorozat legkiemelkedőbb teljesítményét kínálja a felhasználóknak. Az eszköz alapfelszereltségébe tartozik a széles látószögű, Full HD felbontású érintőképernyő, a billentyűzetvilágítás, az infravörös kamera, valamint a Waves MaxxAudio Pro audioszoftver. A precíziós érintőpad biztosítja a pontosabb vezérlést és kézmozdulat-felismerést, az Intel Dual Band AC 3165 vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek pedig jobb hatótávolságot és sebességet nyújtanak a böngészéshez, online médialejátszáshoz és videócsevegéshez.

Kiemelkedő teljesítmény stílusos köntösben: díjnyertes XPS laptopok és asztali számítógépek  

Prémium teljesítményükkel és kialakításukkal az XPS laptopok és asztali számítógépek tökéletesek azoknak a maximalista felhasználóknak, akik a teljesítmény mellett az igényes megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

XPS 13

  • XPS 13 LaptopA világ legkisebb 13 hüvelykes XPS laptopja

Ez a rendkívül könnyű (akár 1,2 kg-os) és vékony (9-15 mm-es) eszköz a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja: a 13 hüvelykes készülék egy 11 hüvelykes keretben kapott helyet. A piacon az első, gyakorlatilag keret nélküli InfinityEdge kijelzőjű modell bármely 13 hüvelykes laptopnál hosszabb akkumulátor üzemidőt biztosít4 – Full HD felbontásban akár 18 órán át is kitarthat. Így tökéletes választás azoknak a hallgatóknak, akik laptopjukat a hátizsákjukban vagy válltáskájukban folyamatosan magukkal hordozzák, és egész nap használják.

XPS Tower

  • XPS Tower és XPS Tower VR Hatékony, elegáns és bővíthető asztali számítógépek

Az XPS Tower sorozattal a diákok kiélvezhetik a kifejezetten játékhoz tervezett villámgyors sebességet, a rendszerintenzív alkalmazásokat, valamint a bővíthetőséget. A készülékek csendesek, ugyanakkor hatékonyabb hűtéssel rendelkeznek, és az asztali számítógépek esetében elérhető lehető legjobb hangminőséget nyújtják. Ráadásul mindkét modell alkalmas a VR technológiára és kompatibilis az Oculus és a HTC Vive eszközökkel. Így a videók és a virtuális valóság terén egyaránt páratlan élményt nyújtanak.

A legújabb Intel processzorral és a játékra optimalizált NVIDIA grafikus kártyával felszerelt készülékek az Alienware Aurora modellnél már megismert, rafinált formatervezésnek köszönhetően egyszerűen bővíthetők. A letisztult alumínium dizájn és a gyémánt formájú élek  tökéletesen mutatnak bármilyen íróasztalon, ráadásul kompakt méretüknek köszönhetően 27 százalékkal kisebb helyet foglalnak el, mint elődjeik.

Alienware Alpha 2 with Alienware Graphics Amplifier

Szállj be a játékba az Alienware számítógépekkel: Vezető a gamer PC-k terén

Az Alienware név immáron 20 éve jelent egyet a vezető szereppel, a teljesítménnyel, a megbízhatósággal és az ikonikus dizájnnal. Az egyik legigényesebb felhasználói körnek tervezett, kiemelkedő teljesítményt nyújtó Alienware készülékek átsegítik a hallgatókat a legnehezebb iskolai kihívásokon, és ami talán még fontosabb, a legújabb videojátékokon is.

Az új Alienware Alpha játékkonzolnak és asztali számítógépnek egyaránt tökéletes. Könnyedén hordozható a hálószoba és a nappali között, LAN-partikra vagy bárhová, és pillanatok alatt beállítható. Kompakt külseje mostantól 60 százalékkal erősebb grafikus vezérlőt rejt, mint a korábbi generációs eszközök, emellett  nagyobb felbontásban és magasabb beállításokon is kiemelkedő képkockasebességet biztosít. Az új Alpha egyes konfigurációi mostantól kompatibilisek az Alienware Graphics Amplifier erősítővel is. Ennek köszönhetően lépést tart a játkéfejlesztésekkel, és biztosítani tudja a virtuális valóság és a 4K játékszinthez szükséges teljesítményt.

A Dell Premium Support szolgáltatással a hallgatók az egész tanév során biztonságban tudhatják készüléküket. A Dell személyi számítógépekhez és táblagépekhez elérhető szolgáltatása proaktív, automatizált hardveres és szoftveres támogatást nyújt az ügyfeleknek. A Dell az első és egyetlen olyan vállalat, amely proaktív automatizált támogatást, valamint telefonos szakértői segítséget nyújt a hét minden napján 24 órában, a hardver- és szoftver problémákat pedig távoli diagnosztikát követően helyszíni szervizzel orvosolja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés