Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kapható a Dell legújabb üzleti asztali számítógépe

Dotkom

Már itthon is kapható a Dell legújabb üzleti asztali számítógépe

A Dell Vostro 470 olyan kisvállalkozások számára készült, amelyeknek a szokásosnál nagyobb teljesítményű IT infrastruktúrára van szükségük, ám a speciális eszközök megvásárlása meghaladja anyagi kereteiket, és nem áll rendelkezésükre saját rendszergazda.

A Vostro 470 modell legfőbb előnye, hogy a legújabb technológiai fejlesztésekre épül, és a hagyományos számítástechnikai feladatok ellátása mellett szórakozási lehetőségeket is kínál.

A Vostro 470 asztali számítógép a következő feladatok végrehajtásához ideális:
– Adatgyűjtés és -feldolgozás, pénzügyi modellezés és más, nagy teljesítményt igénylő műveletek
– Digitális videoszerkesztés és webes alkalmazások fejlesztése
– Építészeti tervezés

A Vostro 470 modell 3. generációs Intel Core i5 Quad Core processzorra vagy Intel Core i7 Quad Core processzorra épül. A számítógép támogatja továbbá az Intel Smart Response technológiáját is, ami gyors rendszerindítást tesz lehetővé. Itthon az asztali számítógép beépített Intel HD Graphics 2500/4000 grafikus vezérlővel vagy különálló NVIDIA GeForce GT 620/GT 640, illetve AMD Radeon HD 7570/HD 7770 videokártyával kapható.

Újdonság az előző modellekhez képest a továbbfejlesztett Intel H77 Panther Point lapkakészlet, a legújabb generációs Ivy Bridge architektúrájú Intel processzorok és a továbbfejlesztett Intel HD grafikus vezérlők használata, illetve az integrált Wi-Fi és Bluetooth 4.0. Az új asztali számítógép az alaplap szintjén támogatja az USB 3.0 szabványt, akár 3 terabájt kezelésére is  képes, kiegészíthető 32GB kapacitású SSD gyorsítótárral, és 4 darab DDR3 DIMM bővítőhellyel rendelkezik, 16GB-os kapacitásig.  Igény esetén a Vostro 470 Wi-di rendszerrel is rendelhető (prémium szintű Intel Wi-Fi szükséges).

A többi Dell termékhez hasonlóan ezt a számítógépet is előzetes minőségellenőrzésnek vetették alá az üzleti szolgáltatások kimaradását és adatvesztést okozó meghibásodások veszélyének minimalizálása érdekében. A Dell Magyarországon 3 év következő munkanapi, helyszíni javítást tartalmazó garanciát vállal; opcionálisan, ilyen típusú garancia megvásárlása esetén pedig a hét minden napján, napi 24 órában elérhető technikai támogatást biztosít a Vostro termékcsaládhoz.

A  modell 2012 júniusától elérhető a boltokban, konfigurációtól függően 169.999 Ft bruttó kiskereskedelmi ártól. A magyarországi felhasználók számára a Vostro 470 Windows 7 és Ubuntu operációs rendszerrel is elérhető.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés