Connect with us

technokrata

Szerkesszük együtt a dokumentumokat!

Dotkom

Szerkesszük együtt a dokumentumokat!

A Novell új bővítményével könnyedén élvezhetjük a közös munka gyümölcsét.

A Novell termékportfóliójában elérhetővé vált csoportmunka platformjának legújabb változata, a Novell Vibe 3.3. A közösségi szolgáltatásokat is tartalmazó, nagyvállalati szintű biztonságot nyújtó megoldás lehetőséget teremt a munkatársak közötti sokoldalú, mégis gyors és egyszerű információ-megosztásra.

A legújabb kiadás még hatékonyabb lehetőségeket biztosít a csapatmunkához. A Novell Vibe 3.3 az Android és az iPhone okostelefonokra fejlesztett alkalmazásokkal és a közösségi tevékenységfolyamokkal biztosítja, hogy a produktív munkavégzéshez szükséges eszközök bárhol rendelkezésre álljanak. A Microsoft Office Novell Vibe bővítménye segítségével a felhasználók közvetlenül a Vibe munkaterületen nyithatják meg, módosíthatják és menthetik Word, Excel és PowerPoint fájljaikat. A bővítmény számos különböző funkcióval támogatja a dokumentumokon folyó közös munkát: élő hozzászólásfolyam segíti a tartalmak megvitatását és a döntések meghozatalát; bármely felhasználó szerkesztheti a dokumentumot, és értesítést kaphat, ha egy másik személy módosításai megtekinthetők és egyesíthetők; a csoport pedig megtekintheti a dokumentum előzményeit, és összehasonlíthatja a verziókat.

A Novell Vibe legújabb kiadása tartalmazza továbbá a Vibe Desktop funkciót, amely lehetővé teszi, hogy internetkapcsolat nélkül is elérhetők és szinkronizálhatók legyenek a fájlok. A felhasználók egyszerűen letölthetik a Vibe Desktop alkalmazást, majd a Novell Vibe rendszerben található bármelyik mappát vagy fájlt összekapcsolhatják és szinkronizálhatják asztali számítógépükkel. Ezeket a tartalmaikat ezután kapcsolat nélkül is elérhetik, a módosításokat pedig az alkalmazás automatikusan szinkronizálja az asztali számítógép és a Vibe között, amint az internetkapcsolat helyreáll.

A Novell Vibe 3.3 független alkalmazás, de bármely szabványos e-mail rendszerrel együttműködik. Szoros integrációt biztosít a Novell GroupWise 2012 megoldással, így a felhasználók egy helyről érhetik el és kezelhetik a Vibe- és GroupWise-tartalmakat, áthidalva az önálló és a csapatmunka közti szakadékot, hatékonyabbé téve a munkavégzést.

A Novell Vibe alkalmazásról további információt a www.novell.com/vibe weboldalon talál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin