Connect with us

Hirdetés

technokrata

Havidíjas lesz a Photoshop

Dotkom

Havidíjas lesz a Photoshop

A CS6 termékei az Adobe Creative Cloud ajánlathoz kapcsolódnak.

Az Adobe bejelentette a tervezők, webfejlesztők és videós szakemberek számára készített leghatékonyabb eszközkészletét.  A 14 CS6 alkalmazás új kiadása, valamint a négy Creative Suite csomag – az Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, az Adobe Creative Suite 6 Design Standard, az Adobe Creative Suite 6 Production Premium és az Adobe Creative Suite 6 Master Collection – továbbviszi az Adobe folyamatos innovációját a kreatív piacokon. Egy új, előfizetéses ajánlat, az Adobe Creative Cloud keretében a felhasználók az összes ma bejelentett Adobe CS6 alkalmazást letölthetik.  Az Creative Cloud emellett integrálja a mindennapi munkába az Adobe Touch Apps alkalmazásokat, felhőalapú szinkronizálást biztosít, és biztosítja a technológiát az alkalmazások és a hatásos webes élmény biztosításához.

„A tervezők rengeteg újítást kapnak a CS6 szoftvercsomaggal, köszönhetően a fő termékek mérföldkőnek számító kiadásainak – nyilatkozta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős részlegének alelnöke. – A CS6 és Creative Cloud olyan új termékeket, új mobil munkafolyamatokat és fejlett kiadási képességeket is kínál, amelyek kiválóan példázzák rendkívüli elkötelezettségünket amellett, hogy biztosítsuk a tervezők, fejlesztők és videoszakemberek számára az összes olyan eszközt, amelyekkel hatásos tartalmakat és alkalmazásokat készíthetnek.”

Alkotás csúcsteljesítményű és innovatív képalkotási megoldásokkal

A Photoshop CS6 és a Photoshop CS6 Extended páratlan sebességet és hatékonyságot kínál a fejlett képszerkesztési, tervezési és elrendezési műveletekhez, illetve a mozgásalapú tartalmak szerkesztéséhez szükséges kreatív eszközökhöz. A szoftverek lehetővé teszik a felhasználók számára a kivételes eredményeket biztosító vezérlőeszközökkel végzett képjavítást, a valós idejű szerkesztést és a szerkesztőeszközök új GPU-gyorsításának köszönhető folyamatos munkavégzést. Egyszerűbbé vált a videók szerkesztése, automatikus árnyalatleképezés és élesítés érhető el, a továbbfejlesztett tervezőeszközökkel pedig kevesebb lépésben érhetők el jobb eredmények. A kreatív szakemberek számára a hatékony, modern, képközpontú felhasználói felület biztosít további előnyöket. A beállítások és egyéni módosítások az Adobe Creative Cloud használatával végrehajtott szinkronizálása következetes munkafolyamatokat tesz lehetővé.

„Az Adobe Photoshop CS6 hatékony tervezőeszközöket ad a Trek kezébe, amelyekkel minden eddiginél gyorsabban és pontosabban válthatjuk valóra kreatív elképzeléseinket. Az új Mercury Graphics Engine alrendszer gyorsasága egyszerűen lélegzetelállító, az eredmények azonnali megtekintésével pedig képesek vagyunk tartani a rendkívül szoros határidőket – mondta Eric Lynn, a Trek Bicycle kreatív igazgatója. – Gyakran dolgozunk nagyon nagy, 500-nál is több réteget tartalmazó fájlokkal, így a köztük való keresés lehetősége és a munka folytatása egy nagyméretű dokumentum mentése közben felbecsülhetetlen értékkel bír munkafolyamatunk szempontjából, illetve hatalmas időmegtakarítást jelent.”

A Photoshop CS6 legfontosabb szolgáltatásai közé tartoznak az alábbiak:

 

  • Tartalomfüggő javítás – lehetővé teszi a felhasználók számára a mintaterület kijelölését, amely azután javításra használható.
  • Adobe Mercury Graphics Engine – a különféle 64 bites platformok támogatásával felgyorsítja a képalkotási és szerkesztési feladatokat, és gyorsabb feldolgozást biztosít nagyméretű képek esetén is.
  • Új és újratervezett szerkesztőeszközök – a betűstílusok egységes formázást tesznek lehetővé, a vektoros rétegekkel ecsetvonások és átmenetek adhatók a vektorobjektumokhoz, egyszerűen hozhatók létre az egyéni ecsetek és szaggatott vonalak és gyorsabbá vált a keresés a rétegek között – és ez csak néhány az új eszközök közül.
  • Intuitív videokészítés – a Photoshop már ismerős eszközeinek teljes választéka mellett rendelkezésre állnak új, intuitív videoszerkesztési eszközök a videoklipek létrehozásához és javításához.
  • Elmosási galéria – az új és könnyen kezelhető felület közvetlen képszerkesztési lehetőségeket biztosít, amelyekkel a felhasználók gyorsan alkalmazhatnak képelmosási effektusokat a képeken, például miniatúraeffektust, elmosást egyetlen fókuszponttal, illetve a változó elmosást több fókuszpont között.

A Photoshop CS6 Extended a Photoshop CS6 szolgáltatásain kívül az alábbiakat foglalja magában:

 

  • 3D megjelenítésre képes Mercury Graphics Engine – nagyobb teljesítmény és sebesség a 3D képalkotásra optimalizált alrendszer használatával.
  • 3D ujjhegy-vezérlés – további fejlesztések a felhasználói felületen a hatékonyabb 3D munkafolyamatokhoz.
  • Új 3D effektusok – tükröződések és „húzható” árnyékok a képek javítása érdekében.

A CS jelentős frissítése és a teljesen új Muse jelentős változást hoz a tervezők munkájában

 

Az Adobe Photoshop CS6 (lásd a külön sajtóközleményt), az InDesign CS6 és az Illustrator CS6 teljesítmény- és munkafolyamat-fejlesztései jelentős időmegtakarítást biztosítanak a nyomtatott, webes és mobil projektek esetében.

  • A Photoshop CS6 szoftverben az Adobe Mercury Graphics Engine rendszer lenyűgöző teljesítményt biztosít a rendkívül népszerű szerkesztési eszközök, például a Liquify, a Puppet Warp, a Transform és a Lighting Effects használata során.
  • Az Adobe a Photoshop áttörést jelentő tartalomfüggő képességeire építve új, tartalomfüggő javítási és áthelyezési szolgáltatásokat kínál.
  • Az Illustrator CS6 frissített, modernebb felhasználói felületéről olyan új szolgáltatások érhetők el, mint az új képkövetési alrendszer, a minta-létrehozási képességek és az átmenetképzés.  A nagy teljesítményű Mercury rendszer sebességet és stabilitást biztosít, és támogatja a 64 bites Mac OS és a Windows rendszereket.
  • Az InDesign CS6 továbbra is utat mutat a közzétételben, egyszerűbbé teszi a különböző elrendezések egyetlen tartalomkészletből történő létrehozásának folyamatát az új adaptív tervezési eszközökkel, ilyenek például az alternatív elrendezést, a megjelenítő eszközhöz alkalmazkodó elrendezést, a tartalomgyűjtést és a hivatkozott tartalmat biztosító eszközök.
  • A vállalat a vadonatúj Adobe Muse™ alkalmazást is bejelentette a mai napon – ezen rendkívüli eszköz segítségével a tervezők programozás nélkül hozhatnak létre és tehetnek közzé HTML5-alapú webhelyeket.

Az Adobe új szintre emeli a HTML5-eszközöket

Az Adobe minden webes és tervezőeszközében megjelenő innovatív, új munkafolyamatok és képességek leegyszerűsítik a webtervezők, fejlesztők és interaktív megoldásokat fejlesztő szakemberek kreatív munkafolyamatát.

  • A webes szakemberek könnyedén integrálhatják az Adobe Edge Preview segítségével létrehozott HTML5-animációkat a Dreamweaver projektekbe, így az Adobe a HTML5 webes szabvány eszközei terén is fenntartja vezető szerepét.
  • A Dreamweaver CS6 célja az alacsonyabb válaszidejű weboldalak tervezésének segítése, ezért folyamatos rácselrendezések készíthetők benne, így nincs többé szükség a különböző CSS-alapú felületek létrehozására és beállítására a telefonokhoz, táblagépekhez és asztali gépekhez.
  • A Dreamweaver CS6 az Adobe nemrégiben bejelentett PhoneGap Build szolgáltatásával való közvetlen integrációnak köszönhetően kiegészíti a webes szakemberek ismereteit, és lehetővé teszi számukra, hogy összetett natív mobilalkalmazásokat készítsenek a különböző platformokra.
  • A Flash Professional CS6 felhasználói a Flash Professional Toolkit for CreateJS használatával egyszerűen átalakíthatják és alkalmazhatják ismereteiket a HTML5 szabványnak megfelelően.  A Flash Professional CS6 abban is segítséget nyújt, hogy a tervezők izgalmas és lenyűgöző játékélményt hozzanak létre olyan fejlesztésekkel, mint például a sprite-lapok előállítása, amelyek javítják a munkafolyamatokat és a teljesítményt.
  • A beépített natív bővítmények és az új csomagolási lehetőségek, amelyek a legújabb Adobe Flash Player és AIR futásidejű környezeteket használják, kibővítik és megkönnyítik az alkalmazások Android és iOS rendszerű eszközökön való terjesztését.

A Production Premium CS6 a videós kreativitás határait feszegeti

A videoszerkesztők által áttervezett és videoszerkesztőknek szánt eszközök jelentős teljesítménynövekedést biztosítanak, így az Adobe Creative Suite 6 Production Premium új mércét jelent a professzionális videomegoldások terén.

  • A tucatnyi új szolgáltatással bővült Adobe Premiere Pro CS6 új, kifinomult szerkesztési környezetével a professzionális videokészítési munkafolyamat központjaként működik.   A hatékony Mercury Playback Engine bővítésének köszönhetően támogatott az OpenCL is a MacBook Pro számítógépeken.
  • Az After Effects CS6, amely az elmúlt évtized legfontosabb After Effects kiadása, mind a teljesítmény, mind a válaszidő terén többet nyújt, mint valaha. A rendszer a teljesítményt növelő globális gyorsítótárba menti az előnézeteket, amelyek azonnal felhasználhatók onnan, így lerövidül a projektek közötti váltogatással töltött idő.
  • A Production Premium szoftvercsomag további újdonsága az Adobe® Prelude™ CS6, amely leegyszerűsíti a beviteli és a naplózási munkafolyamatokat az utómunkálatok során, valamint az Adobe SpeedGrade, amely a végső simításokhoz és a fényeléshez biztosít hatékony szolgáltatásokat.
  • Az Adobe Audition CS6 felgyorsítja a hang utószerkesztését: a valós idejű klipnyújtással a klipek egyszerűen megnyújthatók és beilleszthetők egy szerkesztésbe, az automatikus beszédhangolást biztosító funkció pedig az automatizált párbeszédelemzés új és hatékony eszköze.
  • Az új, külső féltől származó, hardverintegrálásra szolgáló alkalmazásprogramozási felület – az Adobe Mercury Transmit – biztosítja a műsorszóróknak szánt videók megfigyelésének közvetlen csatlakoztatását a Mercury Playback Engine alrendszerhez olyan külső gyártóktól származó kártyák segítségével, mint az AJA, a Blackmagic Design és a Matrox.

Élő online bemutató

Az Adobe Creative Cloud és CS6 élő online bemutatója április 23-án, este 7 órától lesz elérhető az alábbi webhelyen: www.adobe.com/special/cs6/launch-event.html. Az esemény felvett videója pedig az Adobe TV oldalán, április 24-től lesz elérhető: http://tv.adobe.com.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Creative Suite 6 termékek és az Adobe Creative Cloud megjelenése 30 napon belül várható, és már előrendelhetők. Az Adobe a továbbiakban is lehetővé teszi 14 különálló CS6 termék, valamint az Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium (1899 EUR), az Adobe Creative Suite 6 Design Standard (1299 EUR), az Adobe Creative Suite 6 Production Premium (1899 EUR) és az Adobe Creative Suite 6 Master Collection (2799 EUR) megvásárlását. A termékeket az arra jogosult ügyfelek frissítésként is megvásárolhatják. Az ügyfelek az Adobe.com webhelyen, valamint egyes kiskereskedőknél, viszonteladóknál és webáruházakban vásárolhatják meg a CS6 szoftvercsomagot. További információk a termék árával kapcsolatban: http://www.adobe.com/products/creativesuite.html.

Az Adobe Creative Cloud tagsági díja egyéni előfizetőknek havonta 49,99 amerikai dollár éves tagság esetén, míg a havonta megújított tagság díja 74,99 amerikai dollár. Egyszeri bevezető ajánlatunk keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfeleink havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást. További információk: www.adobe.com/go/creativecloud.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés