Connect with us

technokrata

Havidíjas lesz a Photoshop

Dotkom

Havidíjas lesz a Photoshop

A CS6 termékei az Adobe Creative Cloud ajánlathoz kapcsolódnak.

Az Adobe bejelentette a tervezők, webfejlesztők és videós szakemberek számára készített leghatékonyabb eszközkészletét.  A 14 CS6 alkalmazás új kiadása, valamint a négy Creative Suite csomag – az Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, az Adobe Creative Suite 6 Design Standard, az Adobe Creative Suite 6 Production Premium és az Adobe Creative Suite 6 Master Collection – továbbviszi az Adobe folyamatos innovációját a kreatív piacokon. Egy új, előfizetéses ajánlat, az Adobe Creative Cloud keretében a felhasználók az összes ma bejelentett Adobe CS6 alkalmazást letölthetik.  Az Creative Cloud emellett integrálja a mindennapi munkába az Adobe Touch Apps alkalmazásokat, felhőalapú szinkronizálást biztosít, és biztosítja a technológiát az alkalmazások és a hatásos webes élmény biztosításához.

„A tervezők rengeteg újítást kapnak a CS6 szoftvercsomaggal, köszönhetően a fő termékek mérföldkőnek számító kiadásainak – nyilatkozta David Wadhwani, az Adobe digitális médiáért felelős részlegének alelnöke. – A CS6 és Creative Cloud olyan új termékeket, új mobil munkafolyamatokat és fejlett kiadási képességeket is kínál, amelyek kiválóan példázzák rendkívüli elkötelezettségünket amellett, hogy biztosítsuk a tervezők, fejlesztők és videoszakemberek számára az összes olyan eszközt, amelyekkel hatásos tartalmakat és alkalmazásokat készíthetnek.”

Alkotás csúcsteljesítményű és innovatív képalkotási megoldásokkal

A Photoshop CS6 és a Photoshop CS6 Extended páratlan sebességet és hatékonyságot kínál a fejlett képszerkesztési, tervezési és elrendezési műveletekhez, illetve a mozgásalapú tartalmak szerkesztéséhez szükséges kreatív eszközökhöz. A szoftverek lehetővé teszik a felhasználók számára a kivételes eredményeket biztosító vezérlőeszközökkel végzett képjavítást, a valós idejű szerkesztést és a szerkesztőeszközök új GPU-gyorsításának köszönhető folyamatos munkavégzést. Egyszerűbbé vált a videók szerkesztése, automatikus árnyalatleképezés és élesítés érhető el, a továbbfejlesztett tervezőeszközökkel pedig kevesebb lépésben érhetők el jobb eredmények. A kreatív szakemberek számára a hatékony, modern, képközpontú felhasználói felület biztosít további előnyöket. A beállítások és egyéni módosítások az Adobe Creative Cloud használatával végrehajtott szinkronizálása következetes munkafolyamatokat tesz lehetővé.

„Az Adobe Photoshop CS6 hatékony tervezőeszközöket ad a Trek kezébe, amelyekkel minden eddiginél gyorsabban és pontosabban válthatjuk valóra kreatív elképzeléseinket. Az új Mercury Graphics Engine alrendszer gyorsasága egyszerűen lélegzetelállító, az eredmények azonnali megtekintésével pedig képesek vagyunk tartani a rendkívül szoros határidőket – mondta Eric Lynn, a Trek Bicycle kreatív igazgatója. – Gyakran dolgozunk nagyon nagy, 500-nál is több réteget tartalmazó fájlokkal, így a köztük való keresés lehetősége és a munka folytatása egy nagyméretű dokumentum mentése közben felbecsülhetetlen értékkel bír munkafolyamatunk szempontjából, illetve hatalmas időmegtakarítást jelent.”

A Photoshop CS6 legfontosabb szolgáltatásai közé tartoznak az alábbiak:

 

 • Tartalomfüggő javítás – lehetővé teszi a felhasználók számára a mintaterület kijelölését, amely azután javításra használható.
 • Adobe Mercury Graphics Engine – a különféle 64 bites platformok támogatásával felgyorsítja a képalkotási és szerkesztési feladatokat, és gyorsabb feldolgozást biztosít nagyméretű képek esetén is.
 • Új és újratervezett szerkesztőeszközök – a betűstílusok egységes formázást tesznek lehetővé, a vektoros rétegekkel ecsetvonások és átmenetek adhatók a vektorobjektumokhoz, egyszerűen hozhatók létre az egyéni ecsetek és szaggatott vonalak és gyorsabbá vált a keresés a rétegek között – és ez csak néhány az új eszközök közül.
 • Intuitív videokészítés – a Photoshop már ismerős eszközeinek teljes választéka mellett rendelkezésre állnak új, intuitív videoszerkesztési eszközök a videoklipek létrehozásához és javításához.
 • Elmosási galéria – az új és könnyen kezelhető felület közvetlen képszerkesztési lehetőségeket biztosít, amelyekkel a felhasználók gyorsan alkalmazhatnak képelmosási effektusokat a képeken, például miniatúraeffektust, elmosást egyetlen fókuszponttal, illetve a változó elmosást több fókuszpont között.

A Photoshop CS6 Extended a Photoshop CS6 szolgáltatásain kívül az alábbiakat foglalja magában:

 

 • 3D megjelenítésre képes Mercury Graphics Engine – nagyobb teljesítmény és sebesség a 3D képalkotásra optimalizált alrendszer használatával.
 • 3D ujjhegy-vezérlés – további fejlesztések a felhasználói felületen a hatékonyabb 3D munkafolyamatokhoz.
 • Új 3D effektusok – tükröződések és „húzható” árnyékok a képek javítása érdekében.

A CS jelentős frissítése és a teljesen új Muse jelentős változást hoz a tervezők munkájában

 

Az Adobe Photoshop CS6 (lásd a külön sajtóközleményt), az InDesign CS6 és az Illustrator CS6 teljesítmény- és munkafolyamat-fejlesztései jelentős időmegtakarítást biztosítanak a nyomtatott, webes és mobil projektek esetében.

 • A Photoshop CS6 szoftverben az Adobe Mercury Graphics Engine rendszer lenyűgöző teljesítményt biztosít a rendkívül népszerű szerkesztési eszközök, például a Liquify, a Puppet Warp, a Transform és a Lighting Effects használata során.
 • Az Adobe a Photoshop áttörést jelentő tartalomfüggő képességeire építve új, tartalomfüggő javítási és áthelyezési szolgáltatásokat kínál.
 • Az Illustrator CS6 frissített, modernebb felhasználói felületéről olyan új szolgáltatások érhetők el, mint az új képkövetési alrendszer, a minta-létrehozási képességek és az átmenetképzés.  A nagy teljesítményű Mercury rendszer sebességet és stabilitást biztosít, és támogatja a 64 bites Mac OS és a Windows rendszereket.
 • Az InDesign CS6 továbbra is utat mutat a közzétételben, egyszerűbbé teszi a különböző elrendezések egyetlen tartalomkészletből történő létrehozásának folyamatát az új adaptív tervezési eszközökkel, ilyenek például az alternatív elrendezést, a megjelenítő eszközhöz alkalmazkodó elrendezést, a tartalomgyűjtést és a hivatkozott tartalmat biztosító eszközök.
 • A vállalat a vadonatúj Adobe Muse™ alkalmazást is bejelentette a mai napon – ezen rendkívüli eszköz segítségével a tervezők programozás nélkül hozhatnak létre és tehetnek közzé HTML5-alapú webhelyeket.

Az Adobe új szintre emeli a HTML5-eszközöket

Az Adobe minden webes és tervezőeszközében megjelenő innovatív, új munkafolyamatok és képességek leegyszerűsítik a webtervezők, fejlesztők és interaktív megoldásokat fejlesztő szakemberek kreatív munkafolyamatát.

 • A webes szakemberek könnyedén integrálhatják az Adobe Edge Preview segítségével létrehozott HTML5-animációkat a Dreamweaver projektekbe, így az Adobe a HTML5 webes szabvány eszközei terén is fenntartja vezető szerepét.
 • A Dreamweaver CS6 célja az alacsonyabb válaszidejű weboldalak tervezésének segítése, ezért folyamatos rácselrendezések készíthetők benne, így nincs többé szükség a különböző CSS-alapú felületek létrehozására és beállítására a telefonokhoz, táblagépekhez és asztali gépekhez.
 • A Dreamweaver CS6 az Adobe nemrégiben bejelentett PhoneGap Build szolgáltatásával való közvetlen integrációnak köszönhetően kiegészíti a webes szakemberek ismereteit, és lehetővé teszi számukra, hogy összetett natív mobilalkalmazásokat készítsenek a különböző platformokra.
 • A Flash Professional CS6 felhasználói a Flash Professional Toolkit for CreateJS használatával egyszerűen átalakíthatják és alkalmazhatják ismereteiket a HTML5 szabványnak megfelelően.  A Flash Professional CS6 abban is segítséget nyújt, hogy a tervezők izgalmas és lenyűgöző játékélményt hozzanak létre olyan fejlesztésekkel, mint például a sprite-lapok előállítása, amelyek javítják a munkafolyamatokat és a teljesítményt.
 • A beépített natív bővítmények és az új csomagolási lehetőségek, amelyek a legújabb Adobe Flash Player és AIR futásidejű környezeteket használják, kibővítik és megkönnyítik az alkalmazások Android és iOS rendszerű eszközökön való terjesztését.

A Production Premium CS6 a videós kreativitás határait feszegeti

A videoszerkesztők által áttervezett és videoszerkesztőknek szánt eszközök jelentős teljesítménynövekedést biztosítanak, így az Adobe Creative Suite 6 Production Premium új mércét jelent a professzionális videomegoldások terén.

 • A tucatnyi új szolgáltatással bővült Adobe Premiere Pro CS6 új, kifinomult szerkesztési környezetével a professzionális videokészítési munkafolyamat központjaként működik.   A hatékony Mercury Playback Engine bővítésének köszönhetően támogatott az OpenCL is a MacBook Pro számítógépeken.
 • Az After Effects CS6, amely az elmúlt évtized legfontosabb After Effects kiadása, mind a teljesítmény, mind a válaszidő terén többet nyújt, mint valaha. A rendszer a teljesítményt növelő globális gyorsítótárba menti az előnézeteket, amelyek azonnal felhasználhatók onnan, így lerövidül a projektek közötti váltogatással töltött idő.
 • A Production Premium szoftvercsomag további újdonsága az Adobe® Prelude™ CS6, amely leegyszerűsíti a beviteli és a naplózási munkafolyamatokat az utómunkálatok során, valamint az Adobe SpeedGrade, amely a végső simításokhoz és a fényeléshez biztosít hatékony szolgáltatásokat.
 • Az Adobe Audition CS6 felgyorsítja a hang utószerkesztését: a valós idejű klipnyújtással a klipek egyszerűen megnyújthatók és beilleszthetők egy szerkesztésbe, az automatikus beszédhangolást biztosító funkció pedig az automatizált párbeszédelemzés új és hatékony eszköze.
 • Az új, külső féltől származó, hardverintegrálásra szolgáló alkalmazásprogramozási felület – az Adobe Mercury Transmit – biztosítja a műsorszóróknak szánt videók megfigyelésének közvetlen csatlakoztatását a Mercury Playback Engine alrendszerhez olyan külső gyártóktól származó kártyák segítségével, mint az AJA, a Blackmagic Design és a Matrox.

Élő online bemutató

Az Adobe Creative Cloud és CS6 élő online bemutatója április 23-án, este 7 órától lesz elérhető az alábbi webhelyen: www.adobe.com/special/cs6/launch-event.html. Az esemény felvett videója pedig az Adobe TV oldalán, április 24-től lesz elérhető: http://tv.adobe.com.

Árak és elérhetőség

Az Adobe Creative Suite 6 termékek és az Adobe Creative Cloud megjelenése 30 napon belül várható, és már előrendelhetők. Az Adobe a továbbiakban is lehetővé teszi 14 különálló CS6 termék, valamint az Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium (1899 EUR), az Adobe Creative Suite 6 Design Standard (1299 EUR), az Adobe Creative Suite 6 Production Premium (1899 EUR) és az Adobe Creative Suite 6 Master Collection (2799 EUR) megvásárlását. A termékeket az arra jogosult ügyfelek frissítésként is megvásárolhatják. Az ügyfelek az Adobe.com webhelyen, valamint egyes kiskereskedőknél, viszonteladóknál és webáruházakban vásárolhatják meg a CS6 szoftvercsomagot. További információk a termék árával kapcsolatban: http://www.adobe.com/products/creativesuite.html.

Az Adobe Creative Cloud tagsági díja egyéni előfizetőknek havonta 49,99 amerikai dollár éves tagság esetén, míg a havonta megújított tagság díja 74,99 amerikai dollár. Egyszeri bevezető ajánlatunk keretében a CS3, CS4, CS5 és CS5.5 termékeket korábban megvásároló egyéni ügyfeleink havonta 29,99 amerikai dollárért érhetik el a szolgáltatást. További információk: www.adobe.com/go/creativecloud.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu