Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dell: a Windows-Linux együttműködés új támogatója

Laptop

Dell: a Windows-Linux együttműködés új támogatója

Megfér egymás mellett a zárt és nyílt forrás?

A Dell is csatlakozott a Microsoft és a Novell együttműködéséhez. A megállapodás részeként a Dell SUSE Linux Enterprise Server tanúsítványokat vásárol a Microsoft vállalattól, valamint elindít egy szolgáltatás- és marketingprogramot, amelynek keretében a Dell ügyfelei közé nem tartozó Linux rendszert használókat is a SUSE Linux Enterprise Server használatára ösztönzi. A megállapodás keretében a Dell létrehoz egy ügyfélmarketing-csapatot, amelynek célja, hogy azok az ügyfelek, akik eddig nem Dell által szállított Linux disztribúciót használták, térjenek át a SUSE Linux Enterprise Serverre. A marketingtevékenység három területre terjed ki: az együttműködési műhelyekre (Interoperability Workshops), az áttérési esettanulmányokra (Migration Proof of Concepts) és az áttérési szolgáltatásokra (Migration Services).

A Microsoft-Novell megállapodás
2006. november 2-án a Novell és a Microsoft több megállapodást is bejelentett, amelyek keretében közösen fejlesztenek, vezetnek be és támogatnak új megoldásokat. Ezek a megoldások hatékony, új virtualizációs lehetőségeket, valamint a Microsoft és a Novell termékeinek jobb együttműködését kínálják, emellett a két vállalat teljes körű terméktámogatást nyújt ügyfeleinek. Az öt évre szóló egyezmény részeként a Microsoft olyan tanúsítványokat használhat, értékesíthet, illetve szállíthat, amelyek megvásárlásával az ügyfelek a SUSE Linux Enterprise Server frissítésére és műszaki támogatására vonatkozó előfizetést is kapnak a Novelltől.

A bejelentés óta több mint 40 000 új, a SUSE Linux Enterprise Server megoldáshoz három éves időszakra támogatást nyújtó előfizetést aktiváltak a Microsoft és a Novell együttműködés keretein belül. A Microsoft és a Novell közötti együttműködési megállapodás előnyeit elsőként kihasználó vállalatok között van az AIG Technologies, a Deutsche Bank AG, a Credit Suisse, a HSBC és a Wal-Mart Stores.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés