Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Viiv-képes ECS alaplapok

Laptop

Intel Viiv-képes ECS alaplapok

Az ECS 945G-M3 mindenben megfelelt az Intel Viiv technológia követelményeinek, ezért rákerült az Intel Ajánlott Termékek Listájára.

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) az Inteltől több alaplapja számára is kiérdemelte a Viiv-kompatibilis tanúsítványt. A 945G-M3 az első olyan ECS alaplap, amely felkerült az Intel Ajánlott Termékek Listájára (Recommended Materials List – Intel RML), mely az Intel Viiv-technológiájának tesztjein megfelelt hardvereket, tartalmakat, szolgáltatásokat és alkalmazásokat sorolja fel. A cég egyéb alaplapjai, például a PX1 vagy a G965T-M várhatóan hamarosan felkerülnek erre a listára.

A folytonos frissítéseknek köszönhetően az Intel RML listája kiváló információforrás a különböző termékek kompatibilitását illetően, így nyújtva eligazítást és megkönnyítve a választást az Intel Viiv alapú számítógépek terén.

Az ECS alaplapjai, például a 945G-M3, PX1 vagy a G965T-M a csúcsteljesítményű rendszerek új generációs fejlesztéseit tartalmazzák, miközben alacsony energiafogyasztással és számos kényelmi, tárolási, csatlakoztathatósági és bővítési lehetőséggel rendelkeznek. Mindegyikük bír az Intel Quick Resume, Matrix Storage és HD Audio technológiájával, továbbá kiemelkedő grafikai képességeket kínálnak integrált videóvezérlőik révén.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés