Connect with us
Hirdetés

technokrata

Pehelysúly súlyos előnyökkel: az új Epson EMP-732 projektor

Laptop

Pehelysúly súlyos előnyökkel: az új Epson EMP-732 projektor

7 másodperc – mindössze ennyi időre van szüksége az Epson új 3LCD-vel rendelkező, pehelysúlyú készülékének, az Epson EMP-732-nek a bemelegedéshez.

Az 1,7 kilogramm tömegű, új üzleti célú kivetítő rendkívül hát- és szemkímélő, valamint kézhezálló 3LCD-szakértő. A készülék ideális társa lehet azoknak az üzletembereknek, akik gyakran vannak úton és ezek alkalmával bemutatókat kell tartaniuk. Az Epson új üzleti kivetítője mindössze 19 centiméter mély, 27 centiméter széles és 7 centiméter magas, tehát csakugyan kompakt méretekkel büszkélkedhet! 2.000 ANSI Lumen fényerejével az Epson EMP-732 nappali fény mellett is kifejezetten erős fényű. A lehűléshez egyébként mindössze 20 másodpercre van szüksége.


A közönség metszően éles vetített képet lát. Mindez az Epson E-TORL technológiájának (Twin Optimized Reflection Lamp – kettős optimalizáltságú reflekciós lámpa) köszönhető. Ennek a technológiának a révén a fény fókuszálása szórt fény nélkül, a fénysugarak minimális elhajlása mellett megy végbe, ami rendkívül kis méretű optikai rendszert eredményez. Az automatikus Keystone korrektúra torzításmentesen gondoskodik a bemutató leképzéséről függetlenül a helyiség formájától. Nem számít, hogy a terem hosszúkás, rendkívül kicsi vagy egy egész csarnokról van szó! A rövid objektívnek köszönhetően már 2 méteres távolságból is 60 colos kép (153 centiméteres képátló) kivetítésére nyílik lehetőség. Ezután pedig egyszerűen összecsomagolható a következő bemutatóra. A készülék kezelése intuitív módon elsajátítható és a távirányítón keresztül történhet.

Az Epson 3LCD-tehcnológiája által kínált előnyök
Az LCD-kivetítők kiváló, erős és természetes színek előállítására képesek, amelyek a széleken nem rojtosodnak. A szóban forgó vetítési technológia nem azzal próbálkozik, hogy magasabb vibrációjú képek révén csapja be az emberi szemet árnyalatokkal és színekkel. A szem a teljes képet érzékeli, amely stabil és ezáltal észrevehetően kíméli a nézők szemét.

Az Epson EMP-732 legfontosabb jellemzőinek áttekintése
-2.000 ANSI Lumen fényerő gondoskodik a kimagasló képminőségről még a nem elsötétített helyiségekben is
-Az 1,7 kilogrammos, alacsony súly nagyfokú mobilitást tesz lehetővé
-A speciális táska megkönnyíti a szállítást
-Az Epson E-TORL technológiája (˝Twin Optimized Reflection Lamp˝) kis helyiségekben is kimagasló minőséget tesz lehetővé
-Epson 3LCD-Advanced-Imaging vetítési technológia
-20 colos kép (153 centiméter) mindössze 2 méteres távolságból
-Bemelegedési idő mindössze 7 másodperc, míg a lehűléshez 20 másodpercre van szükség
-Automatikus Keystone korrektúra +/- 30 (függőleges)
-Csendes ventilátor (36 dB)
-Intuitív módon tanulható kezelés, távirányítón keresztül is
-Gyors bekapcsolási funkció (Quick Set-Up) (automatikus beállítás a vetítővászonhoz)
-Biztonság jelszavas védelem révén
-Ár: 616.500 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés