Connect with us

Hirdetés

technokrata

KaZaA 1.6: még fejlettebb MP3-letöltés

Laptop

KaZaA 1.6: még fejlettebb MP3-letöltés

Annak ellenére, hogy mostanában igen érdekesen alakul a fejlesztő cég (Sharman Networks) helyzete az online téren, mégis megjelent egy újabb verziójú file-megosztó KaZaA.

A KaZaA egy igen népszerű, sokak által kedvelt és használt peer to peer alapú file-megosztó alkalmazás. A program segítségével file-okat oszthatunk meg, illetve tölthetünk le egy virtuálisan létrejött hálózaton keresztül, melyet az online felhasználók merevlemezei alkotnak. Így számtalan olyan file cserélhet gazdát, ami nem teljesen jogtiszta. Ráadásul a Cnet szerint a KaZaA megsérti a szoftver-etikettet, emiatt a program már csak a fejlesztők weboldaláról tölthető le.

A változások mind megjelenésbeli, mind funkcionális oldalról nézve igen szépek, hasznosak. A felhasználói felület sokkal szebb és átláthatóbb lett e verzióban. Lecserélődtek az ikonok, s így könnyebben értelmezhetővé váltak.

A funkciók tovább bővültek; az egyik leghasznosabb tulajdonsága az új verziónak, hogy ha rákeresünk egy objektumra és az pillanatnyilag nem található, akkor a keresésünket eltárolja a rendszer. Így, ha valamelyik frissen belépett felhasználó merevlemezén megtalálható az általunk keresett állomány és mi magunk is online vagyunk, figyelmeztetést kapunk a file hozzáférhetőségéről, majd letölthetjük azt. Ez az eljárás (igaz kissé lelassítja a csatlakozásunkat) de igen hasznos lehet.

A keresési eljárás is igen sokat fejlődött, ugyanis sokkal erősebb és hatékonyabb keresőmotor kapott helyet a programban. Most már több felhasználót is ki tud szolgálni a program, ugyanis jelszóval védhetjük le kereséseinket, találatainkat, letöltéseinket.

A szoftver magyar szerverről gyorsan letölthető a letöltés linkre kattintva.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés