Connect with us

technokrata

A Mac OS X behozta lemaradását

Laptop

A Mac OS X behozta lemaradását

A Macintosh környezet utolérte a Linuxot és a Windowst: az Apple operációs rendszerében lehetőség nyílik arra, amit a másik kettő már régóta tudott.

Az APC tápegység-kezelő szoftvereinek kínálata bővül, mégpedig a PowerChute Personal Edition for the Mac OS X programmal, mely elsőként támogatja az operációs rendszer alatt használt szünetmentes tápegységekhez. A rendszerleállító szoftver korszerű tápegység-kezelő funkciói miatt ideális választás azok számára, akik Macintosh-ukat APC Back-UPS szünetmentes tápegységgel (UPS) védik az áramellátási problémáktól.

A PowerChute Personal Edition telepítése alapbeállításokkal indul, amelyek megkímélik a felhasználót a beállítási találgatásoktól, és optimális védelmet biztosítanak. Lehetőség van a szoftver finomhangolására, mint például egy külső parancsállomány futtatására az operációs rendszer leállítása előtt. A felhasználó emellett választhat, hogy a számítógép ne álljon le azonnal, hanem dolgozzon, ameddig csak lehet, vagy, hogy az akkumulátorok feltöltöttségének megtartása végett minél gyorsabban álljon le.

Néhány példa a PowerChute Personal Edition szolgáltatásai és előnyei közül: figyelmezteti a felhasználót, ha gond van az áramellátással; a Mac OS X \\\”System Preferences\\\” alkalmazásán keresztül integrálódik; a leállítás megkezdése előtt lehetővé teszi egy parancsállomány előhívását; támogatja az angol, német, francia és japán nyelveket.

Az APC standard tartozékként szállítja majd ezt a szoftvert a számítógéppel UBS csatlakozón át is kommunikálni képes Back-UPS Pro 500 UPS-hez. A PowerChute Personal Edition for Mac OS X 2002 végleges kiadása márciusban jelenik meg, a béta változat az APC honlapjáról már letölthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin