Connect with us

Hirdetés

technokrata

A többiek kárára nő az Apple és a Google

Dotkom

A többiek kárára nő az Apple és a Google

Pont annyival nőtt az androidosok és az iOS-esek tábora, amennyivel csökkent a Blackberry, a Windows Phone és a Symbian csapata.

A ComScore kiadta legújabb tanulmányát, mely az amerikai okostelefon eloszlást mutatja be az augusztustól novemberig terjedő időszakon. A Google és az Apple összesen 1.8%-ot erősödött, míg a RIM, a Microsoft és a Symbian csak vesztett. Az Android immár 53.7%-os részesedéssel rendelkezik az amerikai piacokon, őt követi az Apple iPhone-ja 35%-kal, míg a RIM 1%-ot vesztve 7.3%-on áll.

comscore-OS_nov

A Microsoft 0.6%-ot vesztett táborából három hónap alatt, a Symbian pedig 0.2-t. Persze itt még nincs Windows Phone 8, a Symbian tényleg haldoklik, a RIM pedig januárban húzza ki magát a csávából a BlackBerry 10 OS-sel.

comscore-MOB_nov

Ha az amerikai okostelefonok eloszlását nézzük, látjuk, hogy a Samsung az első helyen is tovább tudott erősödni, immár 26.9%-os a részesedése, az Apple viszont jobban belehúzott a második helyen és három hónap alatt 1.4%-kal növelte felhasználóinak a táborát. Az ötös fogat további három szereplője, az LG, a Motorola és a HTC, augusztusról novemberre csak rontani tudott a piaci részesedésén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés