Connect with us

Hirdetés

technokrata

900 millió forintnyi mobiltelefont loptak el – hamar elfogták őket

Dotkom

900 millió forintnyi mobiltelefont loptak el – hamar elfogták őket

Közel egymilliárd forint értékű szállítmánnyal loptak el egy kamiont ismeretlenek péntek délután Vecsés külterületén, de csak néhány óráig örülhettek zsákmányuknak.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2012. szeptember 28-án 20 óra 50 perc körüli időben érkezett bejelentés, mely szerint 16 óra körül több – magát rendőrnek kiadó – személy Vecsés külterületén megállított egy mobiltelefonokat szállító kamiont, majd a két kamionsofőrt feltehetően fegyverrel megfenyegették és a járművet eltulajdonították. Az elkövetők a két gépkocsivezetőt személygépkocsival egy általuk ismeretlen helyen, Ócsa erdős részén, megkötözve hagyták. A két sértettnek nem keletkezett sérülése.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a Vecsési Őrs munkatársai, a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság, valamint a vecsési és üllői polgárőrség munkatársainak segítségével az ellopott kamiont néhány órán belül Budapesten, a XVIII. kerületben megtalálták. Az elkövetők a kamion szállítmányát – több raklap mobiltelefont – ekkorra már átpakolták. A nyomozók a XVIII. kerület, Lakatos utcában elfogták K. Pál 30 éves, K. Péter 27 éves vecsési, M. Henrik 32 éves szegedi és P. István 46 éves budapesti lakost, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. Ezen a helyszínen megtalálták az ellopott szállítmányt is, melynek értéke 900 millió forint.

Az ügyben a további eljárást a Pest megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés