Connect with us

Hirdetés

technokrata

Okostelefonra csatlakoztatható bankkártya olvasó a PayPaltól

Dotkom

Okostelefonra csatlakoztatható bankkártya olvasó a PayPaltól

Kisvállalkozások számára is lehetővé teszi bármilyen fizetési mód kezelését a PayPal új szolgáltatása, amellyel az okostelefon teljes értékű bankkártya terminállá alakítható.

A nemzetközi online fizetési megoldást nyújtó vállalat MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a PayPal Here elnevezésű új alkalmazás egy iPhone-ra és rövidesen Android operációs rendszert futtató készülékekre csatlakoztatható kisméretű kártyaolvasóból, valamint egy ingyenes mobilalkalmazásból áll.

Segítségével a kisvállalkozások és szolgáltatók közvetlenül a telefonjukról fogadhatnak fizetéseket PayPal-en, hitelkártyán vagy bankkártyán keresztül, sőt a telefon kamerájával akár csekkeket is elfogadhatnak, továbbá elektronikus számlát is kiállíthatnak.

A márciusban San Franciscóban bemutatott szolgáltatás jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kongban érhető el a kiválasztott kereskedők számára. Ezekben az országokban a jövő hónaptól bárki csatlakozhat a szolgáltatáshoz, de további országok bevonása is várható a közeljövőben.

A szolgáltatás előnyös lehet az olyan kis cégek számára, amelyek nem tudják kitermelni egy bankkártya terminál költségeit. A kereskedők ingyenesen igényelhetik a kártyaolvasót, havidíjat és üzembehelyezési díjat sem kell fizetniük, csak a kifizetések után vonnak le jutalékot.

A PayPal az eBay vállalata, amely nemzetközi online fizetési megoldást nyújt több mint 103 millió aktív felhasználójának 190 piacon és 25 valutában a világ minden táján.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés