Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Android a legnépszerűbb az Államokban

Dotkom

Az Android a legnépszerűbb az Államokban

A ComScore kiadta havonta megjelenő összehasonlító táblázatát, melyben negyedéves eladásokat vetnek össze. Lássuk, mi volt a menő októberben és januárban.

A RIM, a Microsoft és a Symbian az október-január nagy vesztesei (azt ne felejtsük el, hogy a Lumia 800 februárban jelent meg az USA-ban). Míg a Google Androidja és az Apple iOS-e erősödést mutat októberhez képest, addig a RIM BlackBerry-je 2 százalékpontot csökkent, a Microsoft is leolvadt 4.4%-ra, a Symbian meg már olyan kicsi, hogy már fel se tűnik az a 0.1%. Igaz, a Symbian már halálra van ítélve, ugyanis a Nokia Windows Phone-párti lett. A táblázat alapján az is kitűnik, hogy a kisebb mobil operációs rendszertől elpártolók nagyobb számban androidos készülékre váltanak át, kisebb számban pedig iPhone-t választanak.
Ha megnézzük Amerika legkelendőbb telefonjait, akkor azt vesszük észre, hogy az Apple kivételével mindenki gyengült, a RIM pedig stagnál a BlackBerry telefonokkal (itt nemsokára új mobil OS érkezik). Az LG gyengült a leginkább, közel 1%-al kevesebb telefont értékesítettek az USA-ban januárban októberhez képest, míg az Apple pontosan 2%-al többet, köszönhetően az iPhone 4S megjelenésének.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés