Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Samsung Mobilers csapata

Dotkom

Bemutatkozott a Samsung Mobilers csapata

12 fővel elindult a Samsung egyedi kezdeményezése itthon is, a Samsung Mobilers.

Az interneten és egyéb promóciókon meghirdetett lehetőségre 1800-an jelentkeztek. A többfordulós meghallgatások után pedig kiválasztottak azt a 12 főt, akik elmondhatják magukról, hogy a Samsung telefonok magyarországi nagykövetei lettek. A ma délelőtti interaktív sajtótájékoztatón pedig meg is ismerkedhettünk a 11 fiúval és az egy szem lánnyal.

 

A Mobilers program egy globális kezdeményezés, több országban is párhuzamosan fut. Várhatóan december közepéig tart, és ha sikeres lesz, akkor további folytatás is várható. Tulajdonképpen a 12 fő kapocsként funkcionál a Samsung és a leendő (vagy már meglévő) okostelefon felhasználók között. A csapat fő feladata, hogy a koreai vállalat telefonjait népszerűsítse a különböző rendezvényeken, eseményeken és a weben keresztül bemutassák az újdonságokat.

„Profi bloggerek, elhívatott emberek tudják élményeiket megosztani másokkal az új készülékekről. Ez a 12 ember fog hitelesen válaszolni a végfelhasználóknak a rendezvényeken. Nem egy promóter csapat, mindenképpen segítenek a Samsungnak is azáltal, hogy tesztelik a készülékeket.”

A hivatalos közlemény szerint  a 12 szerencsés, Andrus Botond, Dávid Lajos, Dzadik Deniel, Gulyás Lídia, Harsányi Zoltán, Helmeczi Tamás, Kastner Péter, Kocsis Gábor András, Mádi Gábor, Sárfi Péter, Schneidhoffer Dávid és Steigler Sándor lehetőséget kapott arra, hogy három hónapon keresztül egy elit csapat tagjaként az elsők között tesztelhesse a legújabb Samsung mobiltelefonokat, miközben exkluzív rendezvényeken vehet részt – majd beszámolhat azokról Facebook és Twitter csatornáján. Élményeik megosztásához a Samsung egy Samsung Galaxy Ace okostelefont biztosít számukra.A szerencsések részt vehetnek olyan hazai programokon, mint például az Internet Hungary, a Google Conference vagy a Magyarországi Web Konferencia.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés