Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadiúj mobil zenék a Vodafone live!-on

Kütyük

Vadiúj mobil zenék a Vodafone live!-on

Exkluzív tartalmakkal bővült Magyarország legnagyobb mobil zeneáruháza.

A Vodafone 3G tartalmai között letölthetővé vált hazánk legnépszerűbb DJ-párosának két új felvétele, illetve mobilon kizárólag itt látható az egyik legnépszerűbb rockzenekar, a Red Hot Chili Peppers két videoklipje.

A Náksi vs. Brunner lemezlovas-páros beköszönt a Vodafone live! oldalaira. A ˝Hello (Csak 5 napig tart a nyár)˝ című sláger, amely a nyár egyik leghúzósabb hazai felvétele volt, mostantól telefonra is letölthető mind csengőhangként, mind pedig eredeti formában. Ugyancsak a mobilszolgáltató zenei kínálatában érhető el a DJ-páros parádés újdonsága, ˝A Hetedik˝, amely jelenleg 3G csengőhangként hozzáférhető a Vodafone live! / Csengőhangok / Kiemelt előadók, zenék, filmek / Náksi vs. Brunner csengőhangok oldalon.

A rockzene kedvelői is megtalálhatják kedvencüket a Vodafone-nál, a Red Hot Chili Peppers új, dupla albuma mobilon kizárólag a live!-on tölthető le akár valósághű csengőhang, akár teljes zene formájában, illetve a számok hívódallamként is beállíthatóak. A nyár közepén mutatták be a zenekar legújabb videoklipjét, a Tell Me Baby-t, amelyet Magyarországon a zenetévék mellett csak a Vodafone 3G újdonságai között lehet megtekinteni. Az együttes előző videoklipje, a Dani California szintén elérhető a 3G tartalmak között.

A népszerű amerikai együttes zenéi és videoklipjei az alábbi elérési úton találhatók meg: Vodafone live! / Csengőhangok / Red Hot Chili Peppers.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés