Connect with us

Hirdetés

technokrata

BenQ-Siemens SL80: női csúszkamobil – igényeseknek!

Kütyük

BenQ-Siemens SL80: női csúszkamobil – igényeseknek!

A BenQ-Siemens SL80 egy elsősorban a szebbik nem képviselőinek szánt, divatos megjelenésű sliderphone.

A finom, elegáns krómdíszítések kiemelik a telefon formáját és vonalát. A BenQ-Siemens SL80-hoz tartozó kiegészítőket is a nőies elegancia jellemzi – a telefont figyelemfelkeltő, csillogó gyöngysor díszíti.

A BenQ-Siemens SL80 a 2006-os iF formatervezési díj-nyertes SL75 utódja. A finom működésű fél-automata csúsztatható mechanizmusnak (ProSlide) köszönhetően a készülék minden szituációban nagyon könnyen kezelhető. A mályva színhatást a nagyfelbontású kijelzőn megjelenített exkluzív ˝Egzotikus Virágok˝ téma teszi teljessé.

A beépített, vakuval és digitális zoommal ellátott kamerának köszönhetően a BenQ-Siemens SL80 fényképezőgépként is használható, de ugyanilyen egyszerűen rövid mozgófilmet is készíthetünk a telefonnal. A beépített médialejátszó minden népszerű hangformátumot támogat. Találkozóinkat, feladatainkat és feljegyzéseinket a beépített szervező segítségével rendszerezhetjük. A jól áttekinthető telefonkönyv pedig az összes telefonszámot egy szempillantás alatt megjeleníti.

A PictBridge funkciónak köszönhetően a fényképek a telefonról vezeték nélkül, közvetlenül Bluetooth-képes nyomtatóra továbbíthatók. Ezen kívül a vékony, háromsávos mobil Bluetooth-on keresztül mindenféle praktikus tartozékra vezeték nélkül rácsatlakoztatható.

A BenQ-Siemens SL80 várhatóan novembertől lesz kapható az üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés