Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dübörög a Nokia Trends

Kütyük

Dübörög a Nokia Trends

Június 10-én a mobilitást is kiemelő Nokia Trends, zenei, és multimédiás fesztivál veszi át az uralmat a budapesti Műcsarnok felett.

A Nokia Trends magyarok ezreit hozza majd lázba ezen az emlékezetes éjszakán, ahol fellép többek között DJ Tiga, Timo Maas, az Anima Sound System és a Karányi.


˝A Nokia Trends ismert művészeket visz el Európa hagyományos és különleges helyszíneire. Minden Nokia Trends ugyanarra a koncepcióra épül: új zene, új helyek, Magyarországon ez a Műcsarnok lesz˝ – mondta Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketing igazgatója. ˝A Nokia Trends a korábbi dél-amerikai, és tavalyi berlini sikerek után nálunk is összehozza a fiatalokat, akik együtt élvezhetik kedvenc zenekaraik produkcióit, ugyanakkor különleges élményeket szerezhetnek a mobilitás területéről is˝.

A Nokia Trends-en több zenei stílust képviselő művész lép színpadra, köztük hazánkba látogat Tiga, Timo Maas vagy Roisin Murphy, míg a hazai előadókat az Anima Sound System, Karányi, Varga Zsuzsa és a Stopsonic, valamint a Ch.I.P. képviseli a 110 éves Műcsarnokban.

A Nokia Trends 2004-ben indult Latin-Amerikából, ahol zenerajongók százezrei gyűltek össze a világ minden részéről. A tervek szerint az európai Nokia Trends fesztiválokon zenekedvelő fiatalok százezrei tombolnak majd Franciaországban, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Nagy-Britanniában és Olaszországban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés