Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felismeri a kézírást az új kagylómobil

Kütyük

Felismeri a kézírást az új kagylómobil

A mostanság Európában is terjeszkedő, dél-koreai székhelyű Pantech ezúttal egy újfajta adatbeviteli technológiával ellátott kagylómobillal rukkolt elő.


A Pantech PG-2800 érdekessége, hogy fejlett kézírásfelismerő technológiájának köszönhetően rendkívül egyszerűen és gyorsan lehet rajta üzeneteket, vagy éppen naptárbejegyzéseket írni – akár orosz, vagy éppen kínai nyelven is.

A csukott állapotban 90 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag újdonság egész pontosan 87,9 grammot nyom a mérlegen. A rejtett antennás készülék 900, 1800 és 1900 MHz-es GSM hálózatokban használható, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig a GPRS Class 10-et támogatja.

A 2 colos fő display TFT technológiájú és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, az 1,17 colos kiegészítő LCD pedig ugyancsak TFT technológiájú, de ˝csak˝ 65 ezer színű.

A Pantech PG-2800 kapcsán említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles felbontású, manuális fehéregyensúly állítós digitális fényképezőgép modul, a fejlett zenelejátszó alkalmazás, a bővíthető memória, valamint a teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail támogatás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés