Connect with us

technokrata

A legújabb PS5 borítókkal magad ízlésére formálhatod Sony konzolodat

Sony PS5

Geek

A legújabb PS5 borítókkal magad ízlésére formálhatod Sony konzolodat

A legújabb PS5 borítókkal magad ízlésére formálhatod Sony konzolodat

A legújabb Playstation konzolok kéttónusú fekete-fehér színkombinációja nem mindenkinek jön be elsőre. A Sony azonban a színesebb egyéniségekre is gondolt és megalkotta a könnyedén cserélhető borítólapjait, így már bárki kedvére alakíthatja Sony PS5 konzolját.

A Sony már korábban bemutatta egy videójában, hogyan lehet könnyedén ízekre szedni legújabb konzoljukat és ezzel persze a technika szerelmeseinek okozták a legnagyobb örömet. Amennyiben csak a borítócsere érdekel, elég csak 2 és fél percig megnézned a videót és kiderül, hogy a talpazat leszerelése után, tulajdonképpen egyszerűen csak le kell csúsztatni a fedőlapokat és az újak ugyanígy könnyedén vissza is helyezhetőek.

A gyártó egyelőre 5 színnel rukkolt elő, króm, cseresznye piros, limitált kiadású matt fekete, indigó kék, dzsungel mintás, melyeket a Playstation oldaláról 40 dollárért, átszámítva körülbelül 12 500 Ft-ért meg is rendelhetsz ingyenes szállítással. A borítások természetesen a lemezes és a meghajtó nélküli PS5 géphez egyaránt rendelkezésre állnak.

Persze, ha valaki luxus konzolra vágyik az is megoldható. Már elérhető 24 karátos arany, rose gold és platina verzió is, persze csak annak, aki mélyen a zsebébe nyúl és kifizeti a több, mint 10 000 dolláros árat. Ebbe az összegbe természetesen már egy kontroller és a fejhallgató borítás beletartozik.

 

 

 

További Geek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin