Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb PS5 borítókkal magad ízlésére formálhatod Sony konzolodat

Sony PS5

Geek

A legújabb PS5 borítókkal magad ízlésére formálhatod Sony konzolodat

A legújabb PS5 borítókkal magad ízlésére formálhatod Sony konzolodat

A legújabb Playstation konzolok kéttónusú fekete-fehér színkombinációja nem mindenkinek jön be elsőre. A Sony azonban a színesebb egyéniségekre is gondolt és megalkotta a könnyedén cserélhető borítólapjait, így már bárki kedvére alakíthatja Sony PS5 konzolját.

A Sony már korábban bemutatta egy videójában, hogyan lehet könnyedén ízekre szedni legújabb konzoljukat és ezzel persze a technika szerelmeseinek okozták a legnagyobb örömet. Amennyiben csak a borítócsere érdekel, elég csak 2 és fél percig megnézned a videót és kiderül, hogy a talpazat leszerelése után, tulajdonképpen egyszerűen csak le kell csúsztatni a fedőlapokat és az újak ugyanígy könnyedén vissza is helyezhetőek.

A gyártó egyelőre 5 színnel rukkolt elő, króm, cseresznye piros, limitált kiadású matt fekete, indigó kék, dzsungel mintás, melyeket a Playstation oldaláról 40 dollárért, átszámítva körülbelül 12 500 Ft-ért meg is rendelhetsz ingyenes szállítással. A borítások természetesen a lemezes és a meghajtó nélküli PS5 géphez egyaránt rendelkezésre állnak.

Persze, ha valaki luxus konzolra vágyik az is megoldható. Már elérhető 24 karátos arany, rose gold és platina verzió is, persze csak annak, aki mélyen a zsebébe nyúl és kifizeti a több, mint 10 000 dolláros árat. Ebbe az összegbe természetesen már egy kontroller és a fejhallgató borítás beletartozik.

 

 

 

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés