Connect with us

technokrata

Eljött a Geek mennyország, megjöttek az új Alienware cuccok!

Geek

Eljött a Geek mennyország, megjöttek az új Alienware cuccok!

Eljött a Geek mennyország, megjöttek az új Alienware cuccok!

PC-k, egerek, billentyűzetek, monitorok, laptopok GeForce GTX 1080 Max-Q videókarival, 37,5 hüvelykes ívelt monitor, minden ami egy gamer álma!

Az Alienware és a Dell új számítógépes játékrendszereket és kiegészítőket mutatott be: felső kategóriás, többmagos processzorokkal is rendelhető Alienware asztali gépek és egyedi kialakítású, nagy teljesítményű, játékra tervezett monitorok és perifériák széles kínálata érhető el.

 

Az Alienware nem véletlenül vált a világ vezető játékmárkájává, hiszen minden játékos számára megoldást kínál, bármely árkategóriában. Az Alienware és a Dell a PC-játékok, a virtuális valóság és az e-sportok területén továbbra is komoly befektetésekkel, a felhasználók és a közösség igényei szerint bővíti a kínálatát és partnereivel közös innovációit. A fejlesztések jelentős eredményeként pedig 17 negyedéve növeli részesedését a PC-szegmensben.

 

Alienware Area-51 új, többmagos processzorokkal

Az Intel és az AMD szintet lépnek a többmagos processzorokkal, amelyekkel az Alienware Area-51 két új változata is elérhető. Az új, csúcskategóriás processzorok a legelszántabb, a legtökéletesebb játékélményt kereső teljesítményrajongóknak és a nagy erőforrás-igényű alkalmazásokat használó, alkotó játékosoknak készültek. Az Intel Core X-Series vagy AMD Ryzen Threadripper processzorok a lehető legjobb alapot képezik a 4K és 8K minőségű tartalomhoz és a virtuális valósághoz – és ezek az Alienware első, 16 magos/32 szálas Area-51 számítógépei.

alienware_area_51_3

A Dell az egyetlen OEM forgalmazópartner, amely AMD Ryzen Threadripper processzorral rendelkező, előre összeállított rendszereket bocsát piacra. A felső kategóriás, 16-magos processzor minden magján gyárilag növelik az órajelet. Az Intel Core i9 processzorok olyan játékosoknak készültek, akik az akár 4,5 GHz-es processzorokat is kihasználó alkalmazásokat futtatnak. Ezek a processzorok a „mega-tasking” világában mozgó ügyfelek számára ideálisak, akik több, a rendszert megterhelő feladatot végeznek egyszerre, és teljes, megbízható megoldásra vágynak, megbízható gyártótól.

 alienware_area_51_4

Új Alienware kiegészítők

Az Alienware teljesítményorientált, játékhoz tervezett monitorok és kiegészítők széles választékát mutatta be. Az új eszközöket egyedi, prémium design jellemzi, továbbá műszaki adataik és testreszabhatóságuk megfelel a felhasználók igényeinek. Az Alienware AlienFX világításvezérlő rendszer például több mint 150 játékhoz kínál világítási effektusokat, többek között a Sid Meier’s Civilization VI-hez, a Shadow Warrior 2-hoz és az Agents of Mayhemhez.

 

Monitorok. Az Alienware 25 hüvelykes, játékra tervezett monitor gyors, rövid válaszidejű játékélményt nyújt, igény szerint NVIDIA G-SYNC (AW2518H) vagy AMD FreeSync (AW2518HF) technológiával. A tartalom gyakorlatilag késleltetés nélkül, 1 ms válaszidővel jelenik meg, a képfrissítési gyakoriság pedig 240 Hz. A háromféle alapértelmezett megjelenítési módnak, a teljes állíthatóságnak, az egyetlen darabból álló öntött állványlábnak és az ultravékony keretnek köszönhető a páratlan, panorámás, 1920×1080 felbontású többmonitoros megjelenítés, így az Alienware 25 hüvelykes, játékra tervezett monitor tökéletes megoldást jelent minden játékosnak.

 

Alienware Advanced Gaming Keyboard. A játékosbarát kialakítást és az intuitív szoftvert ötvöző Alienware Advanced Gaming Keyboard prémium játékélményt nyújt megfizethető áron, és opcionálisan tenyértámasszal is elérhető. A hangmentes, jó visszajelzést adó kapcsolókkal a mechanikus billentyűk precízebbek, rövidebb a válaszidejük, és konzisztens leütési érzést biztosítanak, emellett az öt, makróparancsokra tervezett billentyű pedig versenyelőnyt jelenthet a játékosok számára. Az Alienware kifinomult szoftvere, az Alienware Control Center személyre szabott játékélményt tesz lehetővé: a játékosok minden billentyűhöz tetszőleges parancsot rendelhetnek.

 

Alienware Pro Gaming Keyboard. A tenyértámasszal is elérhető Alienware Pro Gaming Keyboard dizájnelemeiben visszaköszönnek az Advanced Gaming Keyboard legfontosabb jellemzői. Emellett a dedikált hangerőgörgő és a 13 zónás RGB AlienFX háttérvilágítási opció fokozza a játékélményt. Egyetlen billentyűleütésen is múlhat a győzelem vagy a vereség, ezért az integrált memória intelligens lehetőségek új szintjét kínálja a billentyűkombinációk hozzárendelésére.

alienware-pro-keyboard-100725693-orig

Alienware Advanced Gaming Mouse. Az ergonomikus kialakítást intelligens szoftverrel és játékszintű teljesítménnyel ötvöző Alienware Advanced Gaming Mouse többféle konfigurációt kínál, a működés közben használható DPI-kapcsolóval pedig pillanatok alatt átállítható a precíziós vagy a gyorsaságra alapozó játékstílusra. Emellett kilenc egyedi gomb segíti a testreszabást a játékokhoz.

 

Alienware Elite Gaming Mouse. A prémium játékélményt még tovább fokozó Alienware Elite Gaming Mouse tartalmazza kistestvére összes újítását, amelyeket további innovatív, egyéni képességekkel bővít: cserélhető markolatokkal, akár 13 programozható gombbal – amely tökéletes az olyan MMO-khoz, mint a World of Warcraft -, valamint négy különböző súlyozási lehetőséggel, amelyekkel a kurzorpontosság és a mozgási sebesség pontosan testreszabható.

alienware-elite-gaming-mouse-100725694-orig

Alienware 15

Az Alienware 15 laptop új NVIDIA GeForce GTX 1080 videokártyával, a grafikus vezérlő legmagasabb, 110 wattos teljesítménykonfigurációján üzemelő Max-Q technológiával is elérhető lesz, így a 15,6 hüvelykes laptopok kategóriájában a lehető legmagasabb teljesítményt biztosítja a játékhoz, a virtuális valósághoz és más alkalmazásokhoz. Az Alienware 15 bemeneti és kimeneti csatlakozók teljes skálájával rendelkezik a népszerű perifériaeszközök és VR-eszközök használatához. A 99 wattórás akkumulátor kiemelkedő üzemidőt biztosít, a versenyzőknek tervezett AlienFX megvilágítású billentyűzet pedig a teljesen magával ragadó játékélményt nyújt.

 alienware_15_1

Az e-sport vonzásában

A Dell és az Alienware több mint egy évtizede hozzájárul az e-sportok robbanásszerű terjedéséhez. A legkorábbi e-sportbajnokságok során kötött sikeres szponzori szerződésekből hosszú távú partnerkapcsolatok születtek az olyan szervezetekkel, mint a Team Liquid és a Team Dignitas, amelyek a világ legnevesebb e-sportcsapatai közé tartoznak, valamint a Turner és az IMG által létrehozott ELEAGUE prémium e-sportbajnokság szervezete, amelynek eseményeit élőben közvetítik a TBS-en, Twitch-en és YouTube-on. A Dell és az Alienware az edzésekhez és a versenyzéshez hardvert és technológiát is biztosít partnereinek, többek között az ELEAGUE közeljövőben rendezendő CS:GO Clash for Cash: The Rematch versenyéhez is. Az ELEAGUE CS:GO Major korábbi döntősei a legújabb Alienware Aurora számítógépeken versenyeznek majd a végső összecsapásban a 250 000 dolláros fődíjért.

 

Dell UltraSharp 38 ívelt monitor

A vállalat első 37,5 hüvelykes, ultraszéles, ívelt kijelzőjű monitorával, a Dell UltraSharp 38 ívelt modellel (U3818DW) bővült a Dell többklienses és kétmonitoros konfigurációkra tervezett monitorainak családja. Az új eszköz ideális a pénzügyi, a mérnöki és más olyan területeken munkát végző felhasználók számára, akiknek jól megtervezett, nagyméretű kijelzőre van szükségük a különböző feladatok egyidejű elvégzéséhez és a hatékonyság növeléséhez.

ultrasharp_u3818dw_2

A panorámás WQHD kijelző képfelülete körülbelül 25 százalékkal nagyobb, mint egy 34 hüvelykes WQHD 21:9 monitoré, ezért elképesztően részletes megjelenítést és élénk, egyenletes színeket biztosít. Két számítógép alkalmazásai is megjeleníthetők egyszerre, és a felhasználók a kényelmes KVM funkció segítségével egyetlen billentyűzettel és egérrel kezelhetik a tartalmakat. A Dell Display Manager segítségével testre szabható a képernyő elrendezése: a Dell Easy Arrange használatával több alkalmazás jeleníthető meg egymás mellett, vagy egyszerre több feladat is elvégezhetnek a Picture-in-Picture és a Picture-by-Picture funkciókkal.

A monitorhoz emellett egy praktikus, 100 wattos C típusú USB-csatlakozó tartozik, amely egyszerre biztosítja a laptop és a monitor közötti audio- és videókapcsolatot, valamint az áramellátást. A beépített, 9 wattos dupla hangszórók teljessé teszik mind a videoszerkesztés, mind a játék élményét, a 99 százalékos gyári sRGB-kalibrálás pedig beállítás nélkül is gondoskodik a valósághű színekről.

További Geek

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin