Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech új gamer egerei használat közben, vezeték nélkül töltődnek!

Geek

A Logitech új gamer egerei használat közben, vezeték nélkül töltődnek!

A Logitech új gamer egerei használat közben, vezeték nélkül töltődnek!

öbb mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját. A Logitech G POWERPLAYTM a világ első, gaming egerek számára tervezett vezeték nélküli töltőrendszere, ami folyamatos töltést biztosít játék közben és azon kívül is, teljesen megszüntetve a dokkolás vagy a használat felfüggesztésének szükségességét.

A második fejlesztés a Logitech G LIGHTSPEEDTM technológia; egy évtizedek wireless-fejlesztésein alapuló end-to-end rendszeroptimalizáció, ami páratlan kapcsolatot és energiateljesítményt biztosít. A Logitech G két, a POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel kompatibilis gaming egeret is bemutatott, amiket a kategória zászlóshajójának szánnak: a Logitech® G903 LIGHTSPEED™ és a Logitech® G703 LIGHTSPEED™ vezeték nélküli gaming egereket.

 

„Évtizedek óta járunk élen a vezeték nélküli gaming eszközök fejlesztésében, új POWERPLAY és LIGHTSPEED technológiánk pedig tovább erősítik ez iránti elköteleződésünket”

– mondta Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és igazgatója.

„A POWERPLAY és LIGHTSPEED technológiánk, valamint új G903 és G703 egereink pontossága verhetetlen, teljesítményük akadástól mentes, energiaellátásuk pedig végtelen, a legjobb minőségű élményt biztosítva ezzel a játékosoknak”

high_resolution-g903-gallery2

A Logitech G LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia

A LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia tehet különbséget abban, hogy mindent megnyersz, vagy üres kézzel sétálsz haza – ebben pedig a játékosoktól az esport-profikig mindenki megbízik világszerte. Egy milliszekundumos válaszidejével és end-to-end jeloptimalizációjával a LIGHTSPEED számos, versenyekre tervezett gaming egérnél gyorsabban kommunikál. A több évtizedes vezeték nélküli mérnöki tapasztalatunknak köszönhetően a LIGHTSPEED jelerőssége akár tizenhatszor több (12 dB) is lehet a többi egérhez képest, az egyedi Frequency Agility Mechanism rendszerrel pedig a jelek összeakadása is elkerülhető, biztosítva ezzel a kiváló és megbízható teljesítményt.

A LIGHTSPEED megtalálható a POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerben, valamint a G903 és G703 gaming egerekben egyaránt, amik így közvetlenül kapcsolódhatnak a POWERPLAY-be integrált LIGHTSPEED vezeték nélküli receiverrel, optimális jelerősséget, és az egy USB kábel biztosította töltés és adatkapcsolat kényelmét biztosítva ezzel.

A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszer

A POWERPLAY újraértelmezi a vezeték nélküli töltés lehetőségeit. Hátrahagyva a ma létező vezeték nélküli töltési sztenderdeket –  amik esetében az eszköznek egy megadott helyen, mozdulatlanul kell állnia a töltéshez – a POWERPLAY-t a kezdetektől fogva úgy terveztük, hogy zavartalan töltést biztosítson az egérpadon keresztül, még ha játszunk is az egérrel. A vezeték nélküli töltőrendszer forradalmasítja az elektromágneses rezonancia használatát, aminek köszönhetően egy erőteret alakít ki a POWERPLAY 275 x 320 mm-es felülete fölött, biztosítva ezzel a vezeték nélküli energiaellátást anélkül, hogy akadályozná az egér precíz mozgását és adatátvitelét.

A POWERPLAY erőtérét a vele kompatibilis gaming egerekre – mint a Logitech G903 és G703 – mágnesesen kapcsolható POWERCORE™ modul fogja be és alakítja át töltőárammá.

high_resolution-g903-gallery1

A Logitech® G903 és G703 LIGHTSPEED™ vezeték nélküli gaming egerek

A Logitech G nagy teljesítményű gaming egereinek legújabb modelljei, a G903 és a G703 a márkától már megszokott teljesítményt és páratlan minőséget hozzák, tovább bővítve az új LIGHTSPEED technológiával. A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel való kompatibilitás kábelrengetegtől mentes játékot, folyamatos töltést és kiváló teljesítményt biztosít. A G903 és G703 egerek egyaránt tartalmazzák az alábbiakat:

  • Pixel-precíz szenzor: A Logitech G903 és G703 egerek PMW3366 optikai szenzorral rendelkeznek, amit számos esport-profi és játékos egyaránt a piac legjobb gamingegér-szenzorának tart. Évek innovációjának köszönhetően a PMW3366 simítástól, szűréstől és gyorsítástól mentes teljes DPI-tartományában (200 – 12 000 DPI). Ennek eredménye a hihetetlen pontosság és a megbízható válaszidő, még 400 IPS fölötti sebességeknél is.
  • Korszerű feszítőrendszer a mechanikus gomboknál: A G903 precízen megfeszített fémrugói és az exkluzív, mechanikus forgó csuklópántjai a bal és jobb egérgombokat mindig akcióra készen tartják. A technológiának köszönhetően a gombok érzete különösen tiszta és ropogós, válaszidejük pedig kiváló. A Logitech G fejlesztett is a gombokon: a korábbiakhoz képest két és félszer több, mintegy 50 millió kattintásra képesek.
  • Kényelem és minőség: Mindkét egér kialakítása hosszú ideig biztosítja a kényelmet. A Logitech G903 gombjai egyedileg konfigurálhatók, kétkezes dizájnja pedig bal- és jobbkezesek számára egyaránt, bármilyen fogás-pozícióval garantálja a kiemelkedő teljesítményt. A Logitech G703 pehelykönnyű, ergonomikusan tervezett teste tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Az egér bal és jobb oldalán megtalálható gumírozott felületekkel biztos kézbe kerülhet az irányítás. Az egeret használhatod úgy, ahogy a dobozban találod, de a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével akár egyedi játékfunkciókat is programozhatsz a gombokra.

high_resolution-powerplay-gallery-2

Ár és elérhetőség

A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszer várhatóan 2017 szeptemberétől lesz elérhető 129 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech G703 és G903 LIGHTSPEED vezeték nélküli gaming egerek a globális kiskereskedelemben várhatóan 2017 szeptemberének közepétől lesznek elérhetőek 119 és 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogass el weboldalunkra, blogunkra, vagy keress fel bennünket Facebookon.

További Geek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés