Connect with us

Hirdetés

technokrata

Döntőben a Prezi

Startup

Döntőben a Prezi

Europas Awards döntőbe jutott a prezentációkészítő szoftver.

Két kategóriában is jelölte a Prezit a zsűri az egyik legismertebb startup-díj, a Europas Awards döntőjében. A magyar startup a “legjobb alapítók” és a “legjobb szolgáltatott szoftver” (Saas) kategóriában esélyes a díjra, amely díjátadója június 10-én, Londonban lesz.

A jelölteket egy hónapos munkával választotta ki egy bizottság. A 40 fős zsűriben újságírók, befektetők és sikeres vállalkozók vannak. Az idén 5 éves díjat eddig még egyszer sem nyerte el magyar startup.

A győztest a döntőbe jutott cégek közül szavazással választják ki. Szavazni ma délután 13 óráig lehet a következő linken:

http://990364.polldaddy.com/s/europas-2014

vagy a díj honlapján.

award

 

Az Europas-díjat 5 évvel ezelőtt, 2009-ben alapította Mike Butchers, a világ legolvasottabb technológiai lapja, a Techcrunch, főszerkesztője. A díjjal a Európa legígéretesebb startup cégeit, alapítóit, illetve befektetőit díjazzák, összesen több mint 20 kategóriában. A nyerteseket június 10-én jelentik be Londonban.

Forrás: Insider Blog

– See more at: http://insiderblog.hu/blogzine/2014/05/18/europas-awards-dontobe-jutott-a-prezi/#sthash.XVNajviA.dpufSzólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés