Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D nyomtató és gyurmázó terem nyílt a Mammut mellett

3DPrint

3D nyomtató és gyurmázó terem nyílt a Mammut mellett

A 3D technológiával foglalkozó Leonar3Do Zrt., valamint a 3D nyomtatás egyik hazai úttörője és az otthoni 3D nyomtatókat is forgalmazó FreeDee Kft. közösen nyitotta meg a világ első 3D digitális gyurmázó műhelyét.

A Millenáris Park jól ismert Fogadó épülete ma már a Millipop Mosolygyárnak ad otthont (http://www.millipopjatszo.hu). A 3 ezer négyzetméteres szórakoztató és készségfejlesztő központ kiemelt látványosságaként a szakterület két meghatározó szereplője, a 3D technológiával foglalkozó Leonar3Do Zrt., valamint a 3D nyomtatás egyik hazai úttörője és az otthoni 3D nyomtatókat is forgalmazó FreeDee Kft. közösen nyitotta meg a világ első 3D digitális gyurmázó műhelyét. A 3D Gyurmalabban a gyerekek és a szüleik számára is elérhetővé válik a jövő egyik meghatározó technológiája: kipróbálható és megismerhető a tárgynyomtatók legújabb generációja és 3D-ben nyomtató tollak, gyorsan, egyszerűen készíthető saját, számítógépen formázott alkotás (leopoly.com), de hazavihető a látogatók digitalizált és kinyomtatható portréja is.

gy2

A világon új lehetőségek nyílnak a kreatív alkotás előtt. Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük a jövő generációit is azokkal az új eszközökkel, amelyek éveken belül mindennapi életünk részévé válnak. Szerettük volna a gyerekekhez közel vinni ezt a lehetőséget, hogy időben megismerjék és megtanulják a 3D nyomtatás és alkotás világát, ezáltal is segítve őket felkészülni és a kreativitást fejlesztve játszva tanítani a tárgyalkotás területeire.”

gy1

A 3D GyurmaLab minden nap nyitva gyerekek és felnőttek, sőt, iskolai csoportok számára, sőt a két ünnep között is megtekinthető, izgalmas és kreatív, aktív és interaktív szórakozást kínálva. Januártól iskolai csoportok is látogathatják, néhány órás szervezett oktatás és ismeretterjesztés keretében. A látogatók a Mosolygyárban nemcsak csúszdaparkot, de kreatív elfoglaltságot is találhatnak, így elmerülhetnek a jelent leginkább formáló jövőtechnológiában, ahol tervezést/modellezést és nyomtatást, az alkotás összes szakaszát együtt, egyszerre tesztelhetik. Jövő évben a Millipop Art program keretében emellett további kreatív készségfejlesztő programok is indulnak majd a Mosolygyárban: ismert művészek vezetésével rocksuli, gyermekfilmklub, és pop-art képzőművészeti foglalkozás is lesz.



Szólj hozzá!

További 3DPrint

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés