Connect with us

Hirdetés

technokrata

1 millió GB mobiladatot ad ajándékba a Yettel

Dotkom

1 millió GB mobiladatot ad ajándékba a Yettel

1 millió GB mobiladatot ad ajándékba a Yettel

A Yettel márka közelgő első születésnapja alkalmából a szolgáltató most induló promóciójában 1 millió GB mobiladatot oszt szét hangalapú tarifával rendelkező Prime csoportos ügyfelei között.

A Yettel célja, hogy a megbízható hálózat élményét ügyfelei megoszthassák egymással, ezért az arra jogosult ügyfelek egyszeri extra 100 GB adatot igényelhetnek és oszthatnak meg más Yettel-előfizetőkkel, vagy azt saját maguknak aktiválhatják.

Február 7-től a Yettel 1 millió GB adatot oszt szét arra jogosult Prime csoportos ügyfelei között. A Prime csoport számos előnyt kínál azoknak, akik legalább két Prime előfizetéssel csoportot alkotnak – például csoporton belüli korlátlan belföldi beszélgetést 0 Ft-os percdíjért, valamint három Prime tarifa esetén akár 15%-os havidíjkedvezményt.

A promócióban a Yettel minden Prime csoportban lévő, hangalapú tarifával rendelkező ügyfele egyedi kódot kap SMS-ben, amellyel egyszer aktiválható extra, 30 napig érvényes 100 GB-os belföldi adatkeret a yettel.hu/millio-gb oldalon. A promóciós kód az 1 millió GB erejéig váltható be, hívószámonként egyszer, és átruházható más Yettel-ügyfél számára, vagy az azt megkapó ügyfél saját magának is aktiválhatja.

A Yettel célja, hogy ügyfelei megoszthassák egymással a szolgáltató megbízható hálózatának élményét, amelynek 2021-ben kezdett teljes modernizációja jelenleg is zajlik. A több tízmilliárd forint beruházást igénylő folyamat – az 5G technológia bővítése mellett – az országosan a lakosság 99%-a számára lefedettséget biztosító 4G technológia kapacitását is a korábbi 2-3 szorosára növeli, ezzel szolgálja ki az ügyfelek mobil- és otthoni internethasználatának növekvő igényeit hosszú távon is.

További információ: yettel.hu/halozat


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés